Wednesday, September 25, 2013

Selamat Hari Lahir Sayang

 STICKY POST FOR TODAY..(Entry baru kat bawah entry ni..)

DANIA'S BIRTHDAY TODAY....QUEEN OF MY HEART..


Dania...9 tahun yang lepas bagai kan sejenak mama bersama kamu..x puas rasanya membesarkan kamu dari tapak kaki selebar dua jari sampai la kamu dah besar panjang sekarang..berbagai dugaan mama tempuhi dan mama yakin mama kuat kerana mama ada kamu..
Apa yang mama harapkan agar kamu membesar menjadi anak yang baik dan membanggakan mama, atuk, uwan dan keluarga yang lain..x lupa banggakan ayah kamu...walaupun ayah dah ada family baru tp ayah pun x putus2 titipkan doa pada kamu...semoga berjaya dalam pelajaran dan segala lapangan yang kamu ceburi..
mama loves you so much...until jannah..you are my heart my soul..
HAPPY BIRTHDAY SAYANG..
I LOVE YOU...


37 comments:

  1. Happy Birthday Dania...
    Semoga menjadi Anak yg solehah dan menjadi kebanggan mama yer sayang

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Princess Dania.. be a gud gril jadi anak yg solehah ye..
    mama celebrate birthday Nia kat mana tahun ni??? surprise ke?? hihi
    Dania sebaya Khairine rupanya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks zaza..buat bday party kat rumah sabtu ni..insyaallah. .

      Delete
  3. Happy birthday dear..semoga menjadi yang solehah dan kebanggaan kepada keluarga :)

    ReplyDelete
  4. yeay..
    slamat hari lahir dania.
    jgn lupa update dapt hadiah apa nnti yerp.
    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq uncle shark..tunggu hadiah dr uncle jugak..

      Delete
  5. alahai...sayang aunty punye besdey yeak arini....

    hepi besdey sayang....moga menjadi anak yg solehah, bijak dan sihat selalu....moga jadi anak yg cemerlang dunia dan akhirat dan membanggakan mama key....

    dania minta adiah ape tu along heheeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks lieya..biasa la dia...nak barangan hello kitty..

      Delete
  6. Terbang di KenyalangWednesday, September 25, 2013

    Happy Birthday Dania,
    Dah besar ye skrg..

    :-)

    ReplyDelete
  7. allah selamatkan kamu..allah selamat kan kamu ..allah selamatkan dania..allah selamatkan dania..selamat hari jadi dania..semoga kamu berjaya dunia dan akhirat.amin

    ReplyDelete
  8. Happy Bornday Sweetgirl :)

    p/s : kat paya jaras ada (area econsave) tp tak sesedap kat bangi tu...hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks alin....harus cari gak ni...x leh jd...

      Delete
  9. untuk anak buah diva yang sentiasa disayangi, sorryler sayang aunty punya flight delay jap pagi tadi, apa2 pun, aunty ucapkan selamat hari lahir, happy burfday...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan di dunia dan juga akhirat, kebahagiaan di dunia dan juga akhirat...belajar pandai2...nanti dah kerja best2 jaga mama tau... mama sayang dania sangat, apa ajer mama tak buat untuk dania... jangan lawan cakap mama, ikut cakap mama.... aunty sayang dania...happy birthday once again little diva pwincess...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks aunty farah....flight delay ye..

      Delete
    2. ala delay sekali sekala... heeee....

      Delete
  10. Selamat hari lahir yer dik..semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki selalu..dan jangan lupa hormat orang tua ekk..

    ReplyDelete
  11. Slamat hari lahir dania!! Semoga menjadi anak yg solehah dan menyenangkan hati semua org..

    ReplyDelete
  12. happy birthday Dania!!!

    semoga membesar menjadi anak yang solehah yer...:)

    ReplyDelete
  13. Happy Birthday Dear. Besar dah dia ye SA.

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday Dania ! jangan noti2 tau....:-)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah