Tuesday, September 24, 2013

3 Tips Lupakan Teman Wanita Anda

Entry untuk Lelaki ye...

Masih terkenangkan bekas teman wanita anda? Usah bersedih kerana kali ini kami paparkan tip lupakan bekas teman wanita anda!

Cari teman wanita lebih hangat

Belajar daripada pakar cinta, siapa lagi kalau bukan pelakon terkacak Australia, Liam Hemsworth. Setelah putus tunang dengan penyanyi gila, Miley Cyrus, Liam tidak duduk di rumah bersedih. Beliau terus cari teman wanita baru yang jauh lebih mantap iaitu Eiza Gonzalez. 

Senaraikan keburukan bekas teman wanita

Adakah dia bersikap terlalu mengawal atau sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan perhatian? Adakah si dia kuat cemburu dan tidak kena tempat? Fikirlah, setelah si dia menjadi bekas teman wanita, hidup anda bertambah lebih baik.

Keluar bersuka ria dengan kawan-kawan

Saya percaya tenaga positif menarik tenaga positif lain. Keluar bersuka ria, jangan bersedih. Bersukan, main bola sepak dan lakukan semua perkara yang anda tidak boleh lakukan apabila si dia bersama anda. Hargai kebebasan anda. Bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor.

SUMBER MYLAUNCHPAD

5 comments:

  1. owhh..utk lelaki je... yg ppmpuan ni dah terbaca.. hihihi...

    ReplyDelete
  2. akak diva dah jadi Dr.Love juga sekarang ni...he he he...tips untuk lupakan teman lelaki ada? ooopsss...tak sesuai sangat tukang tanya ni kan? mana boleh chenta hati beta hanya satu jer...wakakakaka...

    ReplyDelete
  3. utk perempuan laks? hihihi
    apa pon masa juga mnentukn sgalanya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah