Tuesday, September 17, 2013

Waris Mahawa Bowling Tournament 2013

Ahad 15 September 2013
First aktiviti untuk family sebelah abah..kami namakan family kami WARIS MAHAWA bersempena nama arwah nenek kami...
actually yang datang untuk event ni x semua adik beradik abah atau lebih senang dinamakan keturunan kami...yang ada ni cuma suku je memandangkan aktiviti ni adalah aktiviti percubaan kami...bila dah mendapat sambutan dan berjaya kami plan nak buat aktiviti lain di masa akan datang..

 banner yang ditempah untuk event ini...
 poyo jer lebih aku tayang kasut..main nyer kejap jer kot...

group aku..group E

 My kazen > Faizal
 Abah pun main 
 antara vateran2 dalam keturunan kami...
 gaya lebih tp masuk longkang...
 tepek one more...gaya kena ada...kalah xpe...
suku dari keturunan Waris Mahawa...terdiri dari Anak2 Mahawa, Cucu dan Cicit serta Piut..

Kalau dikumpulkan keseluruhan Waris Mahawa...confirm x muat Bowling centre kat Jusco Seremban 2 ni...confirm semua lane kitorang conquer punya...next event bowling baru buat yang proper siap ada sistem pemarkahan dan pemenang serta hadiah2 akan disediakan...

Semoga aktiviti Waris Mahawa akan datang mendapat sambutan dari keluarga2 yang keturunan kami yang lain yang mana tak dapat join untuk bowling tournament kali ini...dan semoga aktiviti2 akan datang akan merapatkan lagi hubungan kekeluargaan kami..
amin...

12 comments:

  1. waa bestnyer dapat kumpul ramai2 macam ni....boleh bergembira ngan sedara mara sambil berbowling selain tu dapat eratkan silaturrahim...

    ReplyDelete
  2. waa bestnyer dapat kumpul ramai2 macam ni....boleh bergembira ngan sedara mara sambil berbowling selain tu dapat eratkan silaturrahim...

    ReplyDelete
  3. lama tak main boling,,, buleh ajar ka???

    ReplyDelete
  4. family kita sama, seramai ni, nanti adik share dengan kakak jugak...he he he... ooo, inilah yang busy sangat ni... tapi main bowling tarak reti, hubby yang tolong mainkan selalunya kalau ada tournament... he he he...

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat family macam ni.! suka..

    ReplyDelete
  6. meriah...
    Bestnye sekali sekala buat aktiviti macam ni kan....
    Dapat berkumpul lagi... =D

    ReplyDelete
  7. seronoknya family day bermain boling

    ReplyDelete
  8. bestnya.. sebahagian dari keturunan berkumpul beramai2 degan aktiviti mcm ni.. susah zaman skrg nak bergather2 kann SA.

    ReplyDelete
  9. syoknya klu dpt berkumpul dlm keluarga besar & buat aktiviti..
    mmg seronok sgt

    ReplyDelete
  10. best sungguh kalau dapat kumpulkan semua keluarga keturunan cucu cicit ni kan, barulah yang tua kenal yang muda dan yang muda kenal yang tua dalam keluarga.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah