Friday, September 13, 2013

Dah Ada NetworkedBlogs

Yeay...dah ada dah...

Siapa yang sudi nak follow boleh la follow...klik jer butang follow kat sebelah kanan blog ni eh...
thanks to adik diva kenalkan kat akak networkedblog ni....
poyo kan...orang dah lama ada aku baru nak hegeh2 ada...dah check jugak kat alexa..ranking blog aku ni yang ke 4 ribu lebih rank Malaysia...wah...x sangka....harus berusaha gigih ni...
now bercita2 besar pulak if ada jemputan dari mana2 pengiklan...xde la harap sangat tp...nak jugak merasa...kalau orang lain boleh berjaya..kenapa tidak aku kan...kalau ada yang nak follow...boleh la follow ye...as usual xde paksaan...

13 comments:

  1. owh..yumida xde yg ni
    ramai gak tengok blogger yg pasang benda ni
    nanti share kelebihan networkedblog ni sis..hehe
    nak jugak tahu bende ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. its a good start Yumida untuk promote blog kita kat FB or sapa2 kalau ada twitter or social blog yang lain...

      Delete
  2. cmne nk ada network 2 kak?apa syarat2 nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena daftar kt networkedblog tu..cer klik kt situ...selain kita promote kat blog melalui follower kat blogspot or google, kita leh share blog kita ni kat fb or twitter jugak...

      Delete
  3. Done follow....
    Yeayyyyy.... Welcome3!!! =D

    ReplyDelete
  4. gud luck..klu ada kemahuan disitu ada jalan

    ReplyDelete
  5. Untuk apa networkedblogs ni SA? Tak pernah ada pun. Hehe

    ReplyDelete
  6. to all, networked blog ni adalah sebagai tapak untuk kita senang berkongsi semua post di blog kita untuk semua social network especially Facebook, twitter dan lain2 dan dapatkan quick overview untuk status blog kita Plus get discovered by more followers.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah