Wednesday, September 25, 2013

Prepareration For Solat Hajat

Ini la yang aku bzkan pada Isnin lepas...dari pagi mencari tempat yang sesuai untuk buat solat hajat..bilik meeting kat Academy Malakoff semua org dah booked dan ada inhouse training..nasib baik Marilyn willing to give a permission to use dining area kat Penthouse..Jutaan terima kasih x terhingga buat beliau...akhirnya berjaya jugak kami buat prepareration dalam masa 1jam jer...kul 12 boss suruh tukar tempat sebab ramai sgt2 yang datang

 rupa asal dining area dan waiting area..sebelah kiri pintu kaca tu dining area..
 ni rupa bila dah bentang tikar..cuma belum bentang sejadah...semua yg bertungkus lumus dari department aku...kamu semua mmg awesome
ramai yang hadir..x dapat snap pic tgh sembahyang..amik gambar kasut ni je sebagai bukti..

Cuma ralat sikit sebab x semua dapat makanan, kehadiran di luar jangkaan...memang order ikut yang accepted meeting invitation tu jer..then lebihkan 20 bungkus...nak buat macam mana kan xde rezki...portion dept aku pun semua bagi tetamu yang hadir...harap2 xde yang kecik hati mana yang x dapat makanan tu..yang penting niat untuk mendoakan yang x sihat...

Update terbaru Azlan dari wifenya...alhamdulillah Azlan dah melepasi tahap kritikal...semoga Azlan kuat menempuh dugaan ni..sekarang Azlan dalam ICU setelah di transfer dari CCU...doktor ckap Azlan dah menunjukkan improvement....semoga ada berita gembira buat family Azlan dan kami di Green Tech Department...Amin...


4 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah