Tuesday, September 24, 2013

Gojess Ker?????

Buat julung2 kalinya selepas mendapat kelulusan dari YAM Paduka Baginda Negeri Pasir Berdengung..aku dengan beraninya menepek gambar aku setelah mengikat janji dengan owner Kapas Gojes ni....masalahnya...Gojes kah aku???xde maknanya....sesekali terlepas macam ni la...ada benefit boleh la kan...xde kalu..jgn ko berangan...


Cantik??( baik korang ckp cantik)

Aku bukan ckp ku ni cantik ke tak...tp baju cotton aku pakai tu cantik x???

Cantik kan?

Kalau korang nak beli jugak sama macam aku boleh la ke online shop diorang


Jom2 beli...harga sangat2 reasonable..sekarang diorang tgh buat promosi...mana yang tgh nak cari baju untuk raya haji tu..silalah ke FB diorang tu yer..banyak pilihan tau, bukan baju kurung je..ada jugak jubah2 gojes...


32 comments:

  1. la la la, akhirnya dapat juga terbit akak diva di sini...ihikss...diva sangat hoccay!!! (tak cakap diva kang kena lucut jawatan...tak mo tak mo...wakakaka)...by the way sangat gojes... *_^ bukan penyedap tapi honest hoccay? *_^ wink... rambut tu kasi panjang balik??? buleh ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ewah ada unsur2 bodek ni...rambut panjang?dah panjang balik dah ni...

      Delete
    2. ala bodek pun apa salahnya... president sendiri kot....

      Delete
  2. Tak tau nak kata apa... Gojess lah... :)

    ReplyDelete
  3. Kombinasi warna yang sangat menarik!

    ReplyDelete
  4. along..cantik...color nice..corak pun lawa...thumbs up.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mimy, terjah fb tu ye...banyak pilihan tau...

      Delete
  5. dua dua tuan badan & kain tu gojes ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak doc..mekasih la ye..nanti SA order macaron...

      Delete
  6. Mmg cntik baju.. Nmpk muda 10 tahun.. lol:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju tu mmg sapa pakai nampak muda 10 tahun...hahahaha

      Delete
  7. Along nampak berisi lah...
    opssssss

    ReplyDelete
  8. cantik...mmg cantik..baju cantik..org pakai pun cantikk... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih pada baju tu yg cantik..orgnya dh demok..

      Delete
  9. cantik combination color baju tu...

    ReplyDelete
  10. Kain nye lembut tak?selalu terkena dapat kain kapas keras..kalau OK nak beli gan dia gak. Anyway sis look prety in pink :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lembut kainnya ..sedap pakai...cuba2 pakai pink..x byk baju kaler pink

      Delete
  11. Sekali tengok macam Farah Fauzana :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah