Monday, September 30, 2013

Pencarian Hadiah Birthday Dania

Punya la tension aku nak mencari hadiah untuk puteri kesayangan aku tu...x tau nak bagi hadiah apa..if tanya dia for sure nak barangan Hello Kitty...
balik kerja Jumaat lepas pergi merayau sekejap kat Parkson Terminal One ngan adik aku...

 nampak handbag ni terus sambar je...bag ala2 gegirl ni memang dia suka...
siap bungkus bagai..terus balik rumah..sorok dalam bonet keta...nanti kang dia tau plak aku memang dah beli hadiah dia...
Serius bila dia dah besar ni aku memang x reti nak belikan hadiah untuk dia...tiba2 mama eh jadi keliru..semua yang di pegang semua serba x kena...korang yang ada anak dara sebesar Dania menghadapi situasi yang sama macam aku ke?



10 comments:

  1. Dee ok pulak..biasa mimi mmg suka beg yg mcm along beli utk Dania tu..hehehe..

    ReplyDelete
  2. cantik hadiah Dania...
    samala ngan anak dara saya suka gak ngan hello kitty...
    dan paling minat ngan pink gitu...
    kalo boleh semuanyer nak pink

    ReplyDelete
  3. cantik la beg tue...mmg sesuai untuk dania..^^

    ReplyDelete
  4. Mak pun ada gak anak dara soram..8 taon dah umonya. Tp setakat ni masih x pening nak belikan hadiah utknya. Apa x nak..kalo tnya, nak mainan ajelah..:)

    ReplyDelete
  5. belum ada... mgkin dh besar gini gak gayanya.. hehe

    ReplyDelete
  6. Macam Khairine dia sendiri request.. dulu masa kecik2 tak kisah sbb kita beli je apa2 benda yg kena dgn umur dia.. dah besar2 siap request.. demand lagi tak tahan..
    Husband Zaza jenis tak kisah so discuss apa yg patut then decide.. latest, surprise utk dia haritu lah kami ke Gold Coast Morib lps dia dia request nak potong cake pulek.. so mkn2 je lah kat Plan B, Bangsar haritu..
    Danish pulak tak bnyk bunyi.. buat birthday kat Wondermilk Publika haritu pun dia ok je..

    ReplyDelete
  7. Misi cari hadiah mmg sgt mncabar Kak,x kira brp umor budak tu...Hjg thun saya msti pening nk memikirkan hadiah budak2 kt umah nie..mainan sume da ade,xyah tnggu bday pon asik mmbeli..klu kita dulu mainan merasa waktu bday mcm ni la...tu yg slalu pening x tau nk beli hadiah apa..

    ReplyDelete
  8. saya pon suka gak beg2 jenis mcm tu even dh tua hehe

    ReplyDelete
  9. Eh susah2 je nak bagi hadiah dekat kita.. eh bukan ek.. ala malunya....

    ReplyDelete
  10. belum minta apa-apa lagi setakat ni kalau besday si anak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah