Tuesday, September 10, 2013

Sexynyaaaa....Proton Suprima S


Giler lawa proton baru ni...Abah dh beli Saga FLX  special edition, baru kuar keta ni...cheh...sabar jer la..cantik kot..nak2 yang kaler merah tu...

Dilancarkan oleh Tun Mahathir..

kaler merah ni cantik giler
dengarnya ada 6 air bags...wow...
sexy giler la kaler merah ni...

Ishhh...x leh tahan kot tgok kaler merah tuh...ada kawan2 cakap ini kereta terbaik Proton..
aku x tau la sejauh mana kebenarannya kan...apa pun tahniah to Proton atas keluaran model baru ni..
Aku?dah ada 2 kereta kat rumah pun dah ok dah...
nak beli keta lagi untukdiri sendiri rasanya belum perlu lagi kot...
Minyak dah naik kan.x kan aku plak nak tambah hutang...lagipun dengan KL jammed hari2 dan setiap masa..rasanya biar la aku naik Train je...jimat pun jimat kan...


16 comments:

  1. saya pon dh tengok keta ni.memang nmpak lain dari kereta proton yang lain lah ^_^

    ReplyDelete
  2. awwww,,,,suke sangat bontot dia...hehehe..mmg sexy pon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt sesuatu tang bontot dia kan...hahahaha...

      Delete
  3. mmg smart n cantik long...lieya pun minat gak....sporty pun yeak kan...

    ReplyDelete
  4. Dah test drive... Suprima memang OHsemmmmm

    ReplyDelete
  5. igt nak pegi tgk..tak ter pegi lagi..nenati lah.. hihihi

    ReplyDelete
  6. kt kl baik naik public transport jer..
    rugi habis masa atas jalan..

    ReplyDelete
  7. salam .duit pun makin cantik heeee

    ReplyDelete
  8. Kalau OKje suka lagi Preve AS...yang ni mcm tak come je...

    ReplyDelete
  9. shark rs kaler biru lg cantik:)
    design terbaek dr proton..
    kereta terbaek not sure :)

    ReplyDelete
  10. mmg cantik kann Suprime S ni.. setanding dengan kereta2 dari luar negara..
    tapi yang buat sedih tu.. tergamak proton keluar kan Proton Juara last time.. hahahhaa sungguh burok kereta tu..

    ReplyDelete
  11. mmg cntik gak.. tapi nmpk mcm SUV bila tgk betul2 real punya x besar mana pun... tapi ok la...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah