Wednesday, September 11, 2013

Ragam anak2 bila dah membesar

Semalam tayang gambar Adeliya jer kan...ari ni tayang semua anak2 dara termasuk anak dara bongsu tuh..serius aku dah xde bahan dah ni..hahaha...belasah jer la..at least ada kenangan kan...

 daring pulak si Adeliya tuh...

 alalalala...sweet Aressa..ni pun satu2nya gambar ready pose dia...Aressa ni lain dengan Adeliya...
dia suka nak melawa...Adeliya x nak langsung...
 alamak Kakak Dania plak x ready..
 haaa....baru la ready....aisey Acu plak...
 Aressa knp muka confuse tuh...yg ni Acu terlebih pose..

 kakak Dania je get ready...yg berdua tu mata ke arah lain..
Aressa very the Kak Nam tau...tgok gelang dia....

Anak2 anugerah Allah yang tak ternilai harganya...ada 3 orang anak dara ni...macam menjaga emas berkoyan2...dengan keadaan negara kita yang kurang selamat..memang kena jaga mereka ni betul2..
pergi mana2 memang kena pegang, kena alert, kena lebih pengawasan...x boleh nak lepaskan sewenang2...bukan baby girl jer...baby boy pun sama..diorang bukan pilih2 jantina kalau nak buat jenayah pun...
setuju tak dengan pendapat aku


17 comments:

  1. anak memang anugerah yang tidak ternilai...tiada yang lebih ternilai dari anak...

    SA minta tengok link komen yang tinggal di blog saya sepatunya cam ni http://suriaamanda.blogspot.com tapi SA salah tulis cam http://suriaaamanda.blogspot.com rugi nanti. Hanya mengingatkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks daddydee...terlepas pandang td...dah betulkan dah..

      Delete
  2. lawa2 anak dara akk..yang kcik tu twin kan? comelnya dorang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak akak yg kakak dania belakanng dorang tu..yg twins tu anak buah...

      Delete
  3. Lain anak lain ragamnya kan. Yg besar tu pun anak jugak je. Besarnya dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang besar tu adik bongsu SA ibu...si kembar tu anak buah..anak dara SA sorang tu jer yang kakak dania

      Delete
  4. setuju!

    saya nak menjaga 3 boys ni pun mencabar..hihihi

    So boleh bayangkan dgn 3 girls...pepatah Melayu kan ada cakap, " jaga anak dara seorang lebih susah dari jaga sekandang lembu" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 girls ni pun dah haru biru rumah jadinya....pepatah orang tua2 tu betul..untung doc ada 3 hero...

      Delete
  5. Bukan mudah nak jaga anak2 skrg. Risau ya amat kalau xda depan mata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...nak2 jenayah di sekeliling kita kan...

      Delete
  6. comey2 anak dara akak,
    kiut aressa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq shark...anak dara akak sorang tu jer...kembar tu anak buah..yg besor tu adik yg bongsu..

      Delete
  7. makin besar, makin byklah ragamnye ye dak.. ;)

    ReplyDelete
  8. comel2 belaka , anak 3 gegirl ye , memang faham sangat nak jaga diorang tu macam mana , saya maybe last yg akan dtg ni , cukup la ... fokos jaga anak pula .. hehhee ..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah