Tuesday, September 17, 2013

Ahad >Wedding di Port Dickson


Ahad aku ke Port Dickson, menghadirkan diri ke majlis perkahwinan adik sahabat baik aku Eda, yang kahwin ni adik perempuan dia si kembar...punya la ramai orang sampai aku ni x berkesempatan nak amik gambar2 menarikm di sepanjang majlis..mungkin disebabkan kedua parent Eda ni cikgu kot...makanya ramai la kenalan mereka dan sedara mara yang datang...family Eda pun kenalan family aku masa kami duk kat PD dulu...

 anak dara aku yang xde mood, ala2 diva yang marah sebab kaki kena lecak...mengada lebih...
 mak dan si bongsu...
 muka kena paksa amik gambar depan pelamin
pelamin si kembar yang simple..

Yang kahwin ni si kembar yg kakaknya...adiknya dah kahwin dan tgh pregnant...
aku dtg sini selain sebab jemputan..aku ada hajat nak jumpa kawan2 lama...tp sayang aku takleh nak tunggu lama sebab petang ada tournament bowling untuk family gathering sebelah abah...x leh nak tunggu lama...pengantin x sampai lagi kami dah balik dah..tp sempat jugak jumpa bekas2 cikgu dulu...dah tua2 dah diorang...ada yang dah pergi menyahut seruan illahi...
apapun ...aku sgt2 berharap suatu hari nanti aku dapat berjumpa dengan kawan2 lama...kali ni x yah plan2 dah...ada jer kesempatan terjah je...kalau paln selalunya x jadi....betul x?


10 comments:

  1. wah sweet dress anak buah diva giteww...haruslah moody kalau baju sweet tu dipakai lepas tu kaki kena lecak..wakakaka...aunty-nya pun sama...erks...demam dah baikkah anak buahku ini?

    ReplyDelete
  2. two in one.. selain memeriah kan majlis, dpt jmpa kawan2 lama..

    ReplyDelete
  3. Ahad ni PD?? Alololo..mak pun ada di PD ari ahad tu!! Tp mak ada family days ler..

    ReplyDelete
  4. Ayu pun gie wedding weekend lepas..kat Kuala pilah..

    ReplyDelete
  5. 28 nie..hari sabtu kan? tak sure lagi la..nanti kak long sms alamat & details la, kalu Ayu free...insyaallah. :-)

    ReplyDelete
  6. Mendapatkan pahala dengan bersilaturahmi. Sapa tahu dapat rejeki banyak yang tak terduga ya..

    ReplyDelete
  7. Bertemu dengan keluarga jauh apalagi yang jarang ketemu sangat membahagiakan. Inilah kunci dari silaturahmi

    ReplyDelete
  8. comel anak dara..berdress tu siap pakai cekak boleh jd flower girl dah tu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah