Monday, September 2, 2013

Happy Birthday Si Bongsu...


Selamat hari lahir Buat si bongsu Nurshafikah Mohd Zain yang ke 25 tahun....
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki....oho...dh abih praktikal dan sedang berehat selama sebulan sebelum memulakan kerja sementara di Kementerian Pelancongan NS Oktober nanti....kerja elok2 dan yg penting dh boleh amik alih expences bulanan untuk rumah....yahooo....ringan skit beban....
Bulan 11 nanti pi konvo eh....tgh cari tiket murah ni....x pi kang merajuk plak....
Birthday kamu kita sambut sekali dengan birthday anak daraku....
Ada sapa2 yang nak datang?
Hahaha...open for serius blogger only....If yes...aku buat special invitation via email ...yg mmg dh booked awal2 tu wajib dtg hoke (nak kena x dtg?)...aku buat xde la besar2 pun....just nak gather2 je...teratak aku pun x besar mana....masih x complete lagi....segan plak nak panggil ramai....nanti aku update ye.....

19 comments:

  1. Happy birthday Nurshafikah. :)

    Bila nak buat open house tu?

    ReplyDelete
  2. happy birthday si bongsu.. ehh dia dah bertudung ye skrg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq deqla...yup dia dh bertudung lama dah...hihi

      Delete
  3. Happy Birthday to her !

    Wah bestnya nak buat open house, tapi jauh sangatlah nak datang, terpaksa menyeberang laut..huhu

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir untuk anak akak tu ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Today bday si bongsu adik SA...anak dara on 25hb nanti....

      Delete
  5. Happy Belated Birthday. Tak sangka sama tarikh dgn anak sulung saya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah