Monday, September 2, 2013

Selamat Pengantin Baru Aslam dan Azna


Citer lama jugak lg..17th August lepas....yg seharian aku pi jalan raya...pi putrajaya dengan family attend wedding si Aslam ni la...
Pengantin pun dh lepas ke oversea dh....aku baru hegeh2 nk update citer dorang... 





Aslam and Azna




Malas aku nak letak caption....
Hati aku tgh panas ngan Maybank ni....
Transfer duit sewa rumah....pas tu kuar slip tulis your transaction was recjected...check account balance dh deduct...tp apa hal kat slip rejected kan....1 jam lebih aku kat kaunter td buat aduan....kena lak tunggu jwpn 3-4 hari.....aduhai....
Bukan salah aku kot....bikin panas je la....dh la M2u ari ni lembab giler.....


11 comments:

  1. sabar2..kitorang kat dataran pun hadapi masalah yg sama..huhu..

    ReplyDelete
  2. Sedap pula tengok pulut kuning tu SA hehehe. Semoga bahagia kepada si pasangan pengantin.

    Biasalah kalau dengah bank2 ni kenalah tunggu 3-4 hari kan.

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat kedua mempelai...sama cantik sama padan...

    bertabah la nok...kadang2 system gitu lah...huhu...

    ReplyDelete
  4. yumida pun pakai m2u
    ok la..klo nak banding dengan cimbclicks..byk kali buat hal..hehe
    wah..berseri wajah pengantin
    moga bahagia hgg ke anak cucu

    ReplyDelete
  5. Sukalah tengok pelamin dia...
    Nampak simple tapi cantik...

    ReplyDelete
  6. sabar yo , hari nih memang Maybank2u agak slow , harap esok ok lah...:)

    ReplyDelete
  7. hehe jangan pakai maybank. :P

    ReplyDelete
  8. tahniah buat psgn pengantin... simple tapi menarik.. :)

    ReplyDelete
  9. Pulut Kuning memang menarik perhatian mata nei.....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah