Wednesday, September 25, 2013

MOOD RAJIN MUNCUL AKHIRNYA


Akhirnya mood rajin sampai...tp masak 1 lauk jer la...ikut tekak aku je...selamat dah bawak bekal pi opis ari ni..

 kerang goreng berlada..
ikan bilis petai campur tempe..beli kat akak tea lady semalam...ada baki lagi..petai x mkn...

Semoga permulaan lauk ni...bakal merajinkan diri aku ...
hari ni nak pi cari bahan basah lain la...udang ke..sotong ke...ayam or daging...sementara mood rajin datang ni...kalau dah malas habis la....

10 comments:

  1. sedapnya
    anum suka sangat makan kerang

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete
  3. sedapppnya kerang goreng..
    ikan bilis + petai + tempe.....argghhh..sedapppjugak

    ReplyDelete
  4. Kerang...Wow! terliur di buatnya...
    Sangat suka makan kerang!

    ReplyDelete
  5. kerang goreng berlada tu cer bg resipi sis
    hihihi

    ReplyDelete
  6. Kerangggg...makana feveret tu...haha

    ReplyDelete
  7. kerang tu nampak sangat sedap occay???

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah