Friday, September 11, 2015

Pekena Eskrem Mahal Di IOI CityMall Putrajaya

Si Kembar Explore Ice Cream Magnum


Sambung lagi...kali ni kisah Si kembar layan eskrem magnum..firt time pi beratur kat butik magnum 101 mall Putrajaya tuh...bawak atuk dan uwan jugak jenjalan sebab kebetulan memang diorang pi Puchong tgok makcik kami yang baru lepas operation...kalau tau nak pi IOI sure kami pun ikut kan...hahha...

Jom la tengok gambar si kembar explore Magnum ni...


Aik...kenapa Aressa amik gambar macam tu..innocent je plak..


Alaaa...kakak Adeliya x ready


Haaa..yang ni baru cantik


erm...sedapnya...


aik sama jer topping eh...


ini ayah yang teruja lebih ke anak ni...


Amboi Aressa...x pandang kiri kanan


Ibu pun sama ni,...ke ibu tukang habiskan...


Suap kat Uwan plak..hepp uwan x leh makan banyak ye


Ayahnya cakap masa maskot kiwi  ni datang diorang terjerit2 takut...apa laaa...


bagi Atuj ngan Uwan je la amik gambar...

As long as diorang happy....

Mama nanti nak bawak kakak Dania plak...boleh kami dating kat sana...

Kakak ok jer tak bengang pun...bukn tak leh pi kan...eh...betul ke kakak x bengang ni...

Kakak Dania kan dah big girl....

19 comments:

  1. dah lama nak ke sana.. tp xsinggah2 situ lg.. hehe

    ReplyDelete
  2. Alamak seronoknya tengok makan eskrim mahal..

    ReplyDelete
  3. Salam, haaa bestnyee...sy belum dpt lagi nak g sana...haha tgk replika aiskrim tu je dah terliur, pe lagi dpt makan yg betul2...berapa semua harga tu kak? nyum~nyum~

    ReplyDelete
  4. Akak selalu juga pergi IOI Mall Putrajaya tapi tak pernah pulak nak pi makan ais krim mahal.

    ReplyDelete
  5. Comelnya twin tu SA.. cantik sepasang sampai rambut pun sama:)

    ReplyDelete
  6. Waĺaupun dekat tapi tak sempat nak makan ice krim kat situ....

    ReplyDelete
  7. nak pi lama dah..terignin eskrim white choc.. nasib dah ada jual jugak kat kedai.. hehee

    ReplyDelete
  8. hahahha ni kalau Sha jadi Kakak Dania... bengang ni... syok kemain tengok depa makan eskremmm...

    ReplyDelete
  9. Kembar ni pun dah besar rupanya. Lama sungguh saya tak menjenguk blog SA ni rupanya... Kalau saya jadi makpak pun teruja lebih daripada anak-anak bila part makan aiskrim mahal ni, SA....

    ReplyDelete
  10. aida pernah gi.
    tapi ramai btul yg beratur.
    mr.asben tak kuasa nak tunggu.
    sedih :(

    ReplyDelete
  11. sedapnyee tengok si kembar makan.. menyelerakan..

    ReplyDelete
  12. Teruja tgk si kembar tu SA

    Sdp npk aiskrim ... belum ade masa lagi nk ioi..walaupun dkt je ngan puchong..hehehe

    ReplyDelete
  13. mak aih aiskrim tu!!! jgn kata si kembar ..auntie JM ni pun teruja

    ReplyDelete
  14. Kita tak pergi lagi.. hehehe.. boleh usul cadangan ni demi dak Kakak..

    ReplyDelete
  15. alahai sedapnya eskrim..bla dapat merasa jgk nie..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah