Wednesday, September 9, 2015

Petai..Petai..Sambal Udang Petai...

Menu Bekalan Ke Office 

Tadaaaaa....pandang lah..ligatlah udang aku dengan petai tergolek-golek...hehehee...makan dengan roti...tapi aku tak makan petai just makan udang dan sambal...sapa yang jadi mangsa makan petai ni?hehehe...budak- budak opis aku la...


Dah tau tak makan petai kenapa letak kan....mengada-ngada ko ni SA..ekceli aku suka bau petai nyer tu...sapa nak makan petai..makan la...lagipun petai tu aku mintak kat Abah Ahad lepas..hehehe...eh lupa nak cakap..ni bekal aku bawak pi opis semalam...ari ni tak bawak bekal sebab ada makan-makan lagi...haih macam aman badan tak naik..makan...makan....dan makan......

Malam ni pun ada food review kat Sunway Pyramid.

17 comments:

  1. Salam singgah pagi dr http://seindahcerita.blogspot.com/
    Pepagi dah di hidangkan gambar makanan yang sangat sedapppp...
    menggoda jiwa ngan perut ini...hihihi...

    ReplyDelete
  2. SA, sedapnya petai.....sedap jugak tgk udang tu:)

    ReplyDelete
  3. petai yg sedappp..kalo jering sis suris mkn x???

    ruby x..hehe

    ReplyDelete
  4. sedappp nye T_T
    lapar pulak pagi2 ni kat office , hehehe

    ReplyDelete
  5. uikk sis, nampak menyelerakan yg amat! wahduhhhhh, sedap nyerrrr~

    ReplyDelete
  6. kecur air liur tgk sambal udang petai akak...sedapnya..:)

    ReplyDelete
  7. hehee fav eka ni. suka sgt petai. sampai skang mmg suka petai.

    ReplyDelete
  8. yummy....dah lamer xmsak smbal petai + udang...

    ReplyDelete
  9. sis, minat pergi vacation kann?

    jom join nih, mana tahuu rezeki..ye dak, hehe

    http://nonasani.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    ReplyDelete
  10. SUAMI SAYA SUKA NI KALAU DAPAT PETAI HEHEHE

    ReplyDelete
  11. perghh petai sedap tu tp kalo kt opis mmg xleh mkn la kang pengsan plak kwn2 bila bckp hahaha

    ReplyDelete
  12. Salam, adohai sy dah lah peminat tegar lauk sambal udang ni....lapar~~

    ReplyDelete
  13. Tak boleh makan petai dekat office sebab ai tak suka mulut berbau hadap kengkawan office.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  14. Huuu..sedapnya udang tu. bulat2. Kalau dpt ni makan xingt somi la.huhu

    ReplyDelete
  15. sedap nyer !!!
    aida suka sambal petai udang.
    semua aida makan!
    petai yg x masak aje aida x makan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah