Thursday, September 3, 2015

Featured Di Instagram Serimelaka.bellamy

REVIEW SEBELUM INI DIHARGAI 

Sungguh tak sangka..semalam check instagram dapat notification ada yang tag gambar..nama ig dia look familiar..laa...hasil review suka-suka tu di hargai oleh owner Che Yah Seri Melaka Ikan Bakar Jalan Bellamy..aku memang suka je makan ikan bakar kat situ...best la..memang x leh nak compare ngan kedai lain...



Terima kasih admin Serimelaka.bellamy..

Rajin dia buat macam tu ha...aku pun x reti nak buat cantik2 macam tu...hehehehe...

apapun pada korang yang masih belum pernah terjah medan ikan bakar Jalan Bellamy ni...better terjah dan jangan lupa pergi ke gerai Che Yah Seri Melaka ni...sedap..fresh...dan harga pun berpatutan...

Jangan lupa cuba tau....

14 comments:

  1. Kalau ai.. ai pun suka sebab terasa dihargai.. ;)

    ReplyDelete
  2. wah..beruntung jgk buat food review ni..:)

    ReplyDelete
  3. WAH3, HEHEE, RAJIN OWNER TUUU, ni dpt tingkatkan populariti dua pihak, hoohooo

    ReplyDelete
  4. sama-sama dpt untung....nanti boleh cuba makan kat situ

    ReplyDelete
  5. sotong tu....Nampak pon dh sedap..hihi

    ReplyDelete
  6. hi hi ingat kan kat melaka td :)
    dpt ler terjah makan2...

    ReplyDelete
  7. hi hi ingat kan kat melaka td :)
    dpt ler terjah makan2...

    ReplyDelete
  8. Salam, adoi ngidam ikan bakar lah pulak ni...lapar nya~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah