Monday, September 21, 2015

Last Day At Perlis


Hi korang....semalam last day aku kat Perlis...semalam jugak settle majlis Adik aku di sebelah lelaki..gile panas...gile penat...pagi ni terpaksa bangun awal sebab aku balik KL naik flight..first time jugak naik dari Alor Setar...sensorang je aku...eh kenapa x balik sama2 ngan diorang..tak leh la sebab esok aku dh kena..diorang cuti lagi Dan banyak agenda lain..well aku naik flight je la balik....lepas ni boleh la blogging secara normal semula...sekarang ni semua nak cepat...so entry jadi pendek2...nak plak aku tengahari explore HP Baru ni...banyak apps dia yang aku x mahir lagi....nak tak nak terpaksa la aku guna laptop or pc kan..so kena la tunggu dulu...esok aku start kena...jangan dh sedap cuti malas plak nak keja..


16 comments:

  1. Salam..
    singgah pagi kat sini...
    selamat bekerja :)

    ReplyDelete
  2. tak pernah sampai perlis lagi ni kak..

    ReplyDelete
  3. xpernah sampai lagi perlis..huhu

    ReplyDelete
  4. Lama tak pi Chuping Perlis...suka pi sana ada padang besar hahah

    ReplyDelete
  5. Lama dah tak ke sana.. dulu pergi dengan kengkawan tapi tak pernah lah sampai kat kawasan tu.. ;)

    ReplyDelete
  6. belum pernah pergi perlis ...tq tau.hehee

    ReplyDelete
  7. perlis. rumah bakal mertua.. ehhh * haha panas ke ? ala nk duduk jhor je ;laaa

    ReplyDelete
  8. Wah seronoknya akak..apapun, selamat bekerja.:)

    ReplyDelete
  9. ape ?? HP Baruuuu? heheheh~ ok2, welcome back to work.....

    ReplyDelete
  10. Baru Lya smpt bw cne..wahh akaak da HP baru

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah