Wednesday, September 23, 2015

Tudung Bawal RM1238.00???

BAWAL TAJIMA YANG VIRAL

Hi korang...macam-macam viral sekarang ni...makin lama makin pelik la...kali ni tudung bawal plak yang viral..giler...rega RM1238.00..seriusly mahal dan aku tak pasti la ada yang beli ke tak..hehehe...harga macam tu belanja dapur kat rumah Seremban untuk 2 bulan tu....mengarut betul....

Ada ke yang nak beli tudung ni? 

Sanggup ke?

Aku rasa mak-mak datin pun fikir banyak kali nak purchase kot...tapi mana la tau kan...zaman sekarang ni orang suka yang viral-viral ni....



*Gambar sumber FB

yang best masa baca komen untuk status tu la...ada salah satu komen yang sangat2 win la...

  • Azfar Roslan kalis api neraka barang kali
    LikeReply212 hrs
  • Giler la komen macam tu...takut aku nak baca...hehehehe....apapun...macam-macam la yang viral sekarang ni...dari baju..dari topi keledar...dari status update kat FB dan macam-macam lagi termasuk la tudung bawal exclusive ni...agak-agak lepas ni apa plak kan...jangan ada yang viralkan spender ngan bra dah la...hehehehe....menakutkan je kalau ada..

Apapun...negara kita masih aman...eh..eh...krikk...krikkk....

12 comments:

  1. Memang win arr komen tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. mengarut jee harga mahal mahal macam tu. bg sy, mmg tak setuju hahahahahahaaa

    ReplyDelete
  3. sekarang ni idea manusia bercakap sampai tak terjangkau dek akal lah, mmg tak terfikir jugak ada yg boleh menulis begitu kan..

    ReplyDelete
  4. beribu..mhl btul..komen tu mmg win

    ReplyDelete
  5. hahahah...dulu tudung bini fizo(hahha..KG lupa nama tudung tu)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak gojes, tudung Faridaa tu bini fizo.. kan? haha :p

      Delete
  6. mak aihh, mahalll gileee.
    ni pakai, mau nye kena rompak tudung tu. muahaha :p

    ReplyDelete
  7. ermm macam-macam kerenah manusia ni kan :)

    ReplyDelete
  8. kalau harga macam tu memang taklah membeli..huhu

    ReplyDelete
  9. hooooi harga gitu boleh keliling duniaaa dah.. mmg x laaa..

    ReplyDelete
  10. bapak mahal..guna emas & berlian ke?

    ReplyDelete
  11. Salam, hahahaha tergelak bace komen tu, haha hadoi, mahal gila tudung...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah