Thursday, September 10, 2015

Spend Time With Si Kembar

BERJIMBA DI JUSCO SEREMBAN 2

Sessi dating ngan mama dah habis..terus sambung dating ngan si kembar plak..Ibu dan Ayah diorang nak spend time bawak si kembar main game kat Jusco Seremban 2. Ni acara bulanan ni..memang kena bawak sebab diorang dah pandai mintak itu ini dah...dah nak masuk 5 tahun plak kan...diorang nyer riuh tuh macam kat umah sendiri plak...


sebelum main game kena amik gambar dulu


kena paksa cium kakak sebab bulan ni bulan spesel kakak Dania..


okey dah boleh main game dah....bising mulut diorang


main game selamatkan orang dalam kebakaran...nak dapatkan point kena siram api tu ngan air...


mama pun teruja terus join main sama...


satu je gambar mama ngan Adeliya..

Sesekali kali melayan anak-anak dan luangkan masa untuk diorang..hilang segala stress..seronok bila tgok diorang happy...bab tak nak balik tu satu hal..habiskan masa hampir 1 jam jugak...masing-masing dah penat..tapi mama nak belanja KFC dulu...tapau jer..tak makan kat situ pun...dah malam kan.kesian atuk ngan uwan kat umah...

so tamatlah kisah seharian habiskan masa ngan anak...mula-mula dating ngan kakak Dania...pas tu ngan sikembar...tapi ada satu kisah yang nak publish lepas ni...si kembar pi IOI City Putrajaya bawak Atuk ngan Uwan pekena eskrem mahal Magnum...jeles!!takpe la next boleh pi dating ngan Dania kat sana plak...tunggu cuti sekolah...

17 comments:

  1. wah..bestnya skali skala luang masa bersama anak-anak..hilang stress jap..:)

    ReplyDelete
  2. waa, kakak diana ada adik kembar.. hehehe
    best tu ada adik kembar. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pembetulan dik...nama anak akak Dania...si kembar tu adik sepupu diorang...hehehe

      Delete
  3. sukanya .. si kembar!!

    *jemput singgah blog zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Anak2 masa kecik ni kena spent time bebanyak dengan mereka sebab nanti kejappp je dah besar rasa rindu waktu depa kecik2...

    ReplyDelete
  5. mcm mama je yg eksited main game tuh..ahahaha

    ReplyDelete
  6. Lama dah x bawak anak pi sana.
    Banyak kes culik skrg..buat lagi takut nak bwk anak-anak keluar.

    ReplyDelete
  7. syoknya ada kembar. i wish nak kembar boy. hihi

    ReplyDelete
  8. mama yg baik .. rajin bawak anak-anak berjalan .... mesti mama kesayangan anak-anak buah juga ni kan

    ReplyDelete
  9. Rugi tak amik gambar dengan dorang ri tu.. dapat tengok dorang wat lintas hormat depan ai je.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. seronoknya budak2 tu dpt hang out dgn mama..eskrem magnum sedapp :)

    ReplyDelete
  11. Alo comelnya bila si kembar kiss Dania..nmpk seronok betul dorang kan..:)

    ReplyDelete
  12. memang sesekali kena layan gak anak2 jalan2.
    jusco the best spot la.
    air cond.
    ada makan.
    ada tempat main...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah