Monday, September 14, 2015

Wedding Adik Bongsu - Hantaran Dari Pihak Lelaki

Majlis Pernikahan Adik Bongsu Part 2

Masih lagi berkisar majlis pernikahan adik bongsu...sebelum ni aku share hantaran sebelah perempuan kan...now aku share hantaran dari pihak lelaki dengan theme Baby Blue..sweet jer kaler biru ni...


sebakul buah anggur...uik..anggur perlis ke ni....psst..yang hijau tu aku abihkan,...


sepasang kain


set barangan make up..


Al Quran dan terjemahan


Perfume Marc Jacobs


Forrerro Rocher


telekung Siti Khadijah


Spec Mata kot


Sirih Junjung

9 Dulang dari pihak lelaki di balas 11 dulang...

seronok tgok orang duk berbalas-balas dulang hantaran ni....

Korang prefer gubah sendiri ke or korang tempah jer?


Mood Suriaamanda - tengah mengantuk dan takde idea  nak up entry

13 comments:

  1. prefer gubah sendiri :)
    hehehe

    cantik and nice je semua hantaran tu..

    ReplyDelete
  2. perfume dan make up tu, paling menarik perhatian...ha ha ha....

    ReplyDelete
  3. berkilat naww anggur tu.. letak minyak n gula ke?

    ReplyDelete
  4. farah prefer upah orang.. sbb tahu tangan kayu..hehehe

    ReplyDelete
  5. suka gubah sendiri, dari tunang kawen sendiri sampai lah tunang adik buat sendiri. jimat

    ReplyDelete
  6. Gubah sendiri lagi puas hati.. dapat jimatkan duit walau penat perah otak nak wat camane.. hehehe..
    psstt: ai dapat tengok live lagi barang hantaran tu, siap pihak lelaki nak serah dekat ai masa kat depan rumah tu.. ;)

    ReplyDelete
  7. Salam, wahhh seronok tgk barang2 hantaran haa...paling best coklat lahhh~ haha...hmm tu lah tgh fikir ni, paling jimat gubah sendiri...tp once kita ade duit sikit, mula lah rasa nak hantaran yg tempah cantik2 punya, haha hadoi, pantang ada duit sikit saye ni... :P

    ReplyDelete
  8. Sweet sgt tema tu..baby blue..sgt cantik..

    ReplyDelete
  9. cantik gubahan hantaran. cantik warna tema dan juga kena dengan barangan hantaran tu :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah