Monday, September 7, 2015

Sekali Sebeban Link Lucah Dia Bagi....

Gara-Gara Keywords Lucah Di Blog

Hi korang...jangan gelak...jangan gelak....ye..ini citer betul tau..bukan cubaan...ini betul-betulan....aku mula2 nak approve komen terbaca plak satu komen ni..kat entry blog aku la...pas tu yang best dia balas kat YB Shehan punya komen gara-gara dia melawak mintak link kat aku...amik...terus ntah sapa2 ntah bagi link sikit nyer banyak...


Berani betul dia....

Apa..dia ingat aku rajin nak pi google ke...x kuasa aku tgok benda-benda tak berfaedah ni...walau apa pun dan siapapun minah ke mamat ke yang hantar link2 tu...agak-agak la der...aduhai....haaa...korang jangan plak pi google apa yang dia hantar kat komen tu eh...seriau plak aku....ingat...no..no..no....jangan pi google....kalu korang google itu atas risiko sendiri ye....

Mak x tanggung de....

Macam- macam hal......

14 comments:

  1. perhhh tu diaaa.. ahahahah adui..

    ReplyDelete
  2. dah la selepas komen nama saya plak tu. aiyakkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. kalau macam ni punya komen..del la jawabnya..:)

    ReplyDelete
  4. Salam, ni kes tgk keyword je lah ni..terus bg link...pape entah..

    ReplyDelete
  5. Falsya pun penah dot ala2 komen gitu kak..mmg terus kene delete la kan pastu..

    ReplyDelete
  6. Ahahaa...mak ai...ngeri nak buka link2 tu oiiittt..

    ReplyDelete
  7. ish3x..penyakit sggh yg bg link tu :)

    ReplyDelete
  8. Huhu..Sabar ja la kak..seram jga bila dpt link Mcm tu..Nasib x pnah dpt lg..

    ReplyDelete
  9. sabar jelah.. ada jugak orang sebegini.. nasib laa buat approve komen..

    ReplyDelete
  10. fuhhh3, ni la namanya, komen negative.....

    spam sungguh tuu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah