Friday, September 4, 2015

Handphone Rosak Masuk ICU


Gambar dari google

Hi korang...

Hari ni terpaksa la bersiaran 2 entry je  termasuk entry ni...handphone aku rosak terus..tak leh on langsung..ntah apa yang rosak..hari ni terpaksa amik half day untuk settlekan problem ni...harap2 tak lama di tahan wad sebabnya esok aku dah janji ngan client nak install water filter machine kat rumah Seremban..haih...bila tengah terdesak ni macam-macam yang rosak...so korang kalau ada apa2 especially EFGIERS...if ada apa2 pengumuman boleh la PM aku kat FB...tak boleh nak agak handphone aku ni ok bila..harap-harap hari ni je rosaknya...

takde nak tukar baru de..aku nak simpan duit ni..bulan 11 nak ke Lombok...bulan ni ngan majlis bertandang adik aku kat Perlis...pas tu birthday Dania...aduhaiiiii...macam-macam hal...
jumpa lagi esok ye kalau ada kelapangan...ada kesempatan....

18 comments:

  1. good luck SA.
    moga masalah phone tu selesai dgn jayanya.
    aida pun mati kutu segala kutu kalau phone kong !
    ini kan plak rosak masuk icu hu hu hu... blank dunia kejap.

    ReplyDelete
  2. rekomen Fidah...beli je hanset baru tu.

    ReplyDelete
  3. Itulah yg kita tak jangka kadang boleh terjadi
    Harap-harap esok dah oklah..

    ReplyDelete
  4. Dont Worry SA semoga di permudahkan. Jangan risau susah tukar IPHONE 6 jer

    heheh

    ReplyDelete
  5. Kalau tak mahal repair, layankan je.. dari membazir beli lain.. nak pulak memang ada urusan lagi penting nak kena buat lepas ni kan.. ;)

    ReplyDelete
  6. faham faham.. time nk kumpul duit ttb macam2 jadi.. mmg stress..
    hope hp akak cepat sembuhnya..

    ReplyDelete
  7. memang susah kalau handphone rosak ni..takpe kak, selagi boleh betulkan, kita hantar repair je.harap tak lama tu

    ReplyDelete
  8. mesti stress kan..klu kite pun stress jgk bile fon rosak..huhu

    ReplyDelete
  9. Dah sampai masa dia..org pun ada waktu expirednya..inikan pulak hp.memang nk demand hp baru nampaknya ni.hehe

    ReplyDelete
  10. ptt call xdpt.. ehhh..

    semoga cepat sembuh ye handfon

    ReplyDelete
  11. repair murah sikit ke? syg kan.....bile dh lama brsme nye, rosak daaa....

    beli bru, simpan yg lama, hehe

    ReplyDelete
  12. Salam, wahh banyaknya hal nak guna duit..mmg kena saving lahh...sian fon akak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah