Saturday, September 5, 2015

Girl's Day Out..

Dating Dengan Anak Dara..

Hi korang...bukn senang nak dating berdua walau jumpa every weekend...baru la dapat keluar berdua je...jalan2 tengok wayang...dah lama kami tak habiskan masa bersama..kekangan masa mama selama ni...bukan abaikan ye...cuma jumpa every weekend tapi jarang dapat habiskan masa berdua...shopping macam dulu-dulu..insyaallahmama akan cuba luangkan masa untuk Kakak Dania...


Selamat berhujung minggu korang...

Jom tengok wayang citer budak2 jom....citer Inside Out...nanti aku dah tengok citer ni boleh la aku review and suggest kat korang...Iigat nak tgok citer transporter tp Dania tak lepas plak...kena 18tahun ke atas...redha la aku tgok citer budak-budak ni...jangan boring dh la...tgok je dulu kan...mana tau ok....kisah kekeluargaan jugak ni..

Ok korang...kejap lagi citer nak mula...see ya next entry...

8 comments:

  1. kartun pun best jugek..ada msg kekeluargaan..

    ReplyDelete
  2. cute bertudunggg, hehee... layankan anak, boleh jeee tgk cite tu, hahaha

    ReplyDelete
  3. Anak photostat muka maknya ni hehe...dah lama tak gi tengok wayang...

    ReplyDelete
  4. sesekali keluar bersama keluarga macam nih memang best.. masa inilah nak bersama keluarga kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah