Thursday, September 3, 2015

Popular Post August 2015

10 ENTRY YANG BERJAYA MENINGKATKAN JUMLAH PAGEVIEWS


Hi korang...

Pernah check tak entry -entry korang sepanjang korang blogging ni ada tak yang sangat-sangat popular...ada je widget popular post yang boleh letak kat sidebar kan...nak senang ikut tu je..tapi dia x ikut bulanan la...

Meh aku nak share entry-entry popular yang banyak view dari pembaca yang aku pasti tak tau sapa yang baca la..kecuali yang tinggalkan komen...kadang-kadang yang tinggalkan komen pun ada yang x related dengan tajuk entry or isi entry..ada yang just tinggalkan komen contohnya :


  1. Singgah petang di sini...
  2. nice entry
  3. nice sharing
  4. drop by here
  5. amboi sedapnya
  6. bagusnyaa...
  7. wah menarik...
Korang rasa tak apa yang aku rasa..ye aku tak cakap blog aku bagus entry aku bagus tapi kalau boleh nak kekalkan kunjungan dari blogger or pembaca2 di luar sana, kena la letak sedikit effort kan...tinggalkan komen yang ada kena mengena dengan entry dan panjang skit..baru la yang buat entry ni rajin nak balas dan rajin nak membalas kunjungan...baru la uv dan pageviews korang akan naik ..get what i mean?

ok dah jauh tersasar dah ni...meh aku share entry2 yang mendapat view yang tinggi sepanjang August 2015

  1. 283 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/blogwalking-di-pagi-hari.html
  2. 340 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/so-sweet-bila-abah-dah-pandai-whatsaap.html
  3. 215 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/bakal-suami-neelofa.html
  4. 227 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/cerita-seks-melayu-kat-blog-aku.html
  5. 177 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/sup-kaki-ayam-favourite.html
  6. 154 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/sambal-janda-mengamuk.html
  7. 175 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/ini-rupa-paras-sebenarnya.html
  8. 184 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/genap-6-tahun-aku-bebas-dari-h1n1.html
  9. 201 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/08/ini-baru-gedik-tapi-comel.html
  10. 384 views - http://suriaamanda.blogspot.com/2015/07/laksa-rizalman-ibrahim.html

Itu la dia 10 entry  yang mendapat views paling ramai...yang lain2 tu banyak gak la views cuma aku selitkan yang paling tinggi je...sorry x ikut aturan..sebab banyak gak aku nak belek..dan terselit satu entry July yang paling banyak views di situ...alhamdulillah makin ramai yang nak singgah dan drop by kat blog picisan ni...banyak lagi yang perlu diperbaiki..aku pun masih banyak yang perlu aku tingkatkan..

Menulis bukan kerana Nama
Menulis bukan untuk Popular
Menulis untuk perkongsian dan kepuasan diri sendiri...

11 comments:

  1. Laksa Rizalman Ibrahim tu paling win.. Kipidap sis.. ;)

    ReplyDelete
  2. keep writing kak. hehehe
    dah pernah baca2 entry tu.. hehe

    ReplyDelete
  3. Komen sebegitu , sy pernah rse, ade yg HA HA HA je..tp sy hargai gak, sbb dy dtg lah jugak, haha, mungkin dy klik2 je nuffnang kan? berrbaloi gaks,

    ok, u btul, menulis untuk kepuasan diri, tuuu betol, heheh~ sbb tu nona x tinggalkan dunia blogging..

    kak, mai ler blogwalking blog sayaaaaa~ kalau byk mase, hoho~

    ReplyDelete
  4. rajin akak check..sy tgk skali imbas jer.. past buat kerja lain..hihi...chaiyork kak..:)

    ReplyDelete
  5. errr... nak komen apa ye.. eeerr.. kihkihkih..
    alah.. macam tak biasa dengan ai kan.. ;)

    ReplyDelete
  6. hehehe kadang-kadang mmg tak smepat baca kak...jadi terpaksa la drop by je ;)

    ReplyDelete
  7. saya pun dah mula suka baca blog akak..santai.. blog saya view agak tggi tp followers masih kurang..huhu

    ReplyDelete
  8. aida seboleh2 tinggalkan komen berkaitan.
    kat memana blog la kan.
    bcos aida pun bw kalau ada masa.
    no time no bw la :)
    so gunakan masa yg ada tu sbg bw yg berkualiti.
    da nama nyer blogger kan :)

    ReplyDelete
  9. Kekadang Ada komen yg tak Baca isi entri..kan kak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah