Thursday, September 17, 2015

Lunch Date With Colleague

Panetton Cafe KL Sentral

Dah lama tak keluar lunch sama2 dengan minah ni...samada aku yang sibuk atau dia yg sibuk..kadang-kadang aku bawak bekal so malas nak keluar..so Isnin lepas aku makan ngan dia kat Panetton Cafe KL Sentral..ingat nak makan kat Sooka Snetral tp tutup plak..siap ada renovation plak lagi...ekceli banyak je kedai dh tutup area tu...aku je yg tak notice...

AG in the house..


Ala..terbalik..malas aku nk rotate..


Ice lemon tea mahal RM5


Nasi lemak mahal RM14 


Makanan kami..

Aku makan tak habis...sebab apa? Tak sedap dan aku lupa aku diet nasi..ratah ayam..timun dan segala mak nenek hiasan ty..makan nasi sesudu dua tiga...eh half nasi tu aku makan...

Total masing-masing kena sorang RM19...

Bayar sendiri-sendiri sebab lom gaji...hhahhaa...nanti kita makan kat tempat lain plak la AG....mahal la kat sini....


20 comments:

  1. cunnn akak tu.. hehehe
    nasi lemakkk tuuuu nasii lemakk tuuu menggugatt iman.. hahah :D

    hashtag #laparrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tu mmg cun org sarawak dan single lagi...

      Delete
  2. nak kena cari ni masa lunch nnti :D

    ReplyDelete
  3. boleh tahan mahal tu along...tapi tgk ayam terliur plak....

    bagus lagi bawak bekal kan along...jimat pun jimat...diet pun kite leh kawal....

    ReplyDelete
  4. Belah mana ni kak? macam tak perasan pulak ada kedai ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sederet ngan cimb..sebelah butik ke or coffee bean...x recommend la sally..mahal!!dulu xde la cenggitu reganya

      Delete
  5. boleh tahan harga dia .. tapi nasi lemak tuu nampak sedappp
    saya follow #1394

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama pun kl sentral..apa je yg x mhl...

      Delete
  6. Menangis tgk harga, huhu takpelah SA bukan selalu kan...dah tau mesti tak order dah yang tu

    ReplyDelete
  7. Camna boleh lupa diet ni SA??? Ke terlior tengok menu... kihkih.

    ReplyDelete
  8. fuh.. mahal kemain.. makan sambil nangis dalam hati jawabnya ni..

    ReplyDelete
  9. Amboi mahalnya..kalo Mahal tapi Sedap berbaloi ..kalo tak Mmg Sakit hati la kan kak..

    ReplyDelete
  10. agak mahal jgk tu..makanan tu nampak biasa jer..huhu

    ReplyDelete
  11. mahal betul nasi lemak sampai RM14..huhu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah