Tuesday, September 8, 2015

Ni Nak Goda Aku La Ni...

Edisi Terbaru Katalog IKEA

Amboi Ikea ni...mentang-mentang aku dah daftar jadi member kan...laju jer hantar katalog kat aku..saje la tu kan..macam tau-tau jer aku suka product Ikea ni...cuma perabot aku tak pilih la Ikea..mahal pun ye..walau banyak jer yang menarik...paling menarik bila Ikea buat member's day..memang tgok la kaunter penuh ngan orang yang bawak ber trolley barangan murah.... 

Sapa jer yang tak suka barangan Ikea..aku lebih suka barangan dapur dia..dn ofcos suka pi Ikea sebab Meat Ball..hahahaha...bab makan memang ko suka kan SA...


Baru sampai edisi terbaru


see...tgok barangan perkakas dapur ni ha....haihhh....

Leka aku selak sana sini..

Geram plak tengok macam- macam barangan ada...tengok tu ini teringin..selak itu ini pun teringin gak...alahai..acaner ni...ada la beberapa barang yang aku dah aimed dah...tapi ntah bila nak perginya..selagi wedding adik aku kat Perlis ni x settle selagi tu la aku takde peluang nak merehat2kan minda kat Ikea..hahaha..boleh tak buat statement macam tu..eleh...ko nak simpan duit kan SA...ye la..aku nak kasi settle majlis adik aku dulu...

Jangan risau!!aku sudah biasa...sudah biasa....hahahahaha..

Oh tidak...meroyan plak tgok semua cantik-cantik kat Ikea ni....nak gak la beli...cuci mata pun boleh..tgok apa yang menarik dulu...

Kad kredit dah bayar lom...eh....eh...oppss.....

16 comments:

  1. Wawa blm pernah sampai lg.. Tgk dri org duk share ttg ikea pn dah seronok.. Klu pergi harus penuh troli.. Hehe

    ReplyDelete
  2. wah da keluar eh katalog baru..ummul kalau tgk katalog ni..meroyan..cm nk bli semua..bwk rm10ribu pun habis..berangan tak hbis.hehehe

    ReplyDelete
  3. Kak SA....Sal takleh tengok ni dah.....kalau ke sana...tak cukup 1 troli....sobss..sobsss

    ReplyDelete
  4. jangan meroyan kak SA.please jangan hahaha

    ReplyDelete
  5. hehe..sama la..sy pun suka dgn barangan ikea..ada je idea kreatif dia kan hehe

    ReplyDelete
  6. mmg menggoda la.ikea punya brg best.kreatif

    ReplyDelete
  7. kalau perlu je akan ke sana, utk cuci mata mungkin tidak.
    Tapi yg pasti, balik mesti bawa aiskrim & sedozen karipap yg semakin kecil saiznya.

    ReplyDelete
  8. Tak sabar nak tunggu IKEA buka kat sini..tak lama je lagi..sabar...heeheh

    ReplyDelete
  9. Salam, hahaha..mmg boleh tergoda jugak nih!!

    ReplyDelete
  10. wah,,,,,mmg tergoda!!.. kalau dapat tu..memang tu je asik nak belek..x puas belek... heheheh

    ceria2 ke blog elly.. ;)
    GET CLEAN HOMECARE SHAKLEE

    ReplyDelete
  11. Hari tu masa pegi kl tak sempat masuk Ikea..geram rasa x dpt masuk sbb kesuntukkan masa time tu..isk isk

    ReplyDelete
  12. betul.. tengok tu cantik.. tengok ni berkenan tapi nak beli, kena tengok pada kewangan dulu.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. kalau ikea ni ada kat kb confirm tiap kali gaji terjah ke ikea..:)

    ReplyDelete
  14. aida ni memang carik duit aje nak ke ikea.
    umah da siap.
    tgh pasang grill la, lampu la...
    duit aje takde spare utk ke ikea, SA.
    masa byk aje :) hi hi hi...
    ikea memang terbaik la.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah