Saturday, September 19, 2015

Agenda Di Penang..

The Chicken Rice Shop Queensbay

Hi korang...
Hari kedua Di Penang..sat lagi nak pi Jitra sebab ada majlis bertunang my kazen..lepas tu direct ke Perlis...esok majlis  bertandang 
sebelah lelaki plak..jom aku citer masa mula-mula sampai semalam...

          Perjalanan smooth je naik Firefly
 
Macam biasa ciri -ciri keselamatan before terbang

Tempat duduk betul-betul kat sayap flight

Gerak Dari Subang pukul 12.35 tghari semalam Dan touchdown Bayan Lepas pukul 1.40 tengahari..sampai2 je terus Adik aku amik Dan kami pi lunch dulu kat Queensbay


Mencari The Chicken Rice Shop sebab Ikie nak makan Nasi Ayam..


Besar betul Mall ni sebab cari TCRS x jumpa2


Dah jumpa so kita posing dulu


Mama Dan Ikie


Peace Dari Dhia!!!

Best betul si Dhia dapat berjalan ngan bebasnya..sekejap je pun makan sebab family aku dh sampai....Kali ni tak sempat nak food hunting sangat-sangat kat Penang sebab bukan bercuti pun..lebih kepada uruskan majlis bertandang Adik aku...

Next nanti la bercuti sekali buat food hunting...dengarnya ada macam-macam..Laksa Janggus..Laksa Tempurung..Pasemboq...Nasi Kandar...
Ermmm....next plan...


18 comments:

  1. hihihi.. lapaq plk pepagi ni chicken rice shop

    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  2. Memang besar Queensbay Mall tu kann? Sampai kaki give up nak menapak daah! 😀

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan segala urusan buat pasangan. semoga cepat ke jinjang pelamin dan bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  4. the chicken rice shopppp bukan sekadar nasi ayam :)

    ReplyDelete
  5. nasi ayam tcrs + ayam madu tu mmg awesome...

    ReplyDelete
  6. hai SA... JJCM Chiken Rice Shop ... lama tak makan kat situ....

    ReplyDelete
  7. patut la SA cepat je sampai..ingat nek kete..hehe

    ReplyDelete
  8. Wana tak berapa suka duduk Dkt sayap..sbb tekanan kuat dan x suka bila Sakit telinga..huhu

    ReplyDelete
  9. Baru je makan semalam dengan dak Kakak.. ;)

    ReplyDelete
  10. ahaaa....plan nak p penang bulan depan..hihihi

    ReplyDelete
  11. Lya prnh duk dkt sayap kapal..fuhhh bedesinh telinga dgr bunyi bising kapal

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah perjalanan selamat sampai..pergi tempat orang memang wajib cari makanan sedap² :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah