Thursday, September 3, 2015

Selamat Pengantin Baru Amira Nadia

MAJLIS PERKAHWINAN RAKAN PEJABAT

Selamat Pengantin Baru buat Amira Nadia yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan di Yong Peng last week. Tarikh yang sama dengan adik aku kawen so memang tak dapat nak pergi..ye la aku sibuk uruskan adik aku kawen kan...takpe la majlis pun dah berjalan lancar dan Amira pun dah start kerja semula...berseri-seri pengantin datang office tersenyum simpul di usik dengan kata-kata nakal.

Gambar-gambar di bawah aku dapat dari rakan-rakan office yang sempat ke majlis Amira..


semasa selesai majlis nikah


Zana dan Finaz yang sempat hadir


Nazril dan Azrin pun sempat hadir


cantik pelaminnya


masa bersanding di Dewan


bersama rakan-rakan office yang lain..seronoknya dapat pergi



so sweet


romantik sangat..


Aku perasan masa majlis adik aku macam takde plak gambar kami sekeluarga...maybe ada pada OP kot..tp aku macam tak ingat plak...ada ke amik gambar...entah la...saat-saat busy kan...rasa macam takde je...

Selamat Pengantin Baru buat Amira Nadia dan Lokman

Semoga berbahagia hingga ke jannah..

Cepat- cepat dapatkan baby tau....

10 comments:

  1. selamat pengantin baru utk kawan akak..cantik pelamin..

    ReplyDelete
  2. tahniah..selamat pengantin baru buat kawan akak..:)

    ReplyDelete
  3. nampak suci je..... best lah kawen, hahaa~

    kirim salam dia n husband, smg mereka bahagia..... jgn gado2, hehee...

    ReplyDelete
  4. selalun ya kakak pengantin memang lebih bz..sampai gambar pun lupa nak amikkan...hehehe

    ReplyDelete
  5. Wow cantiknya pelamin...kek tu pun comel tambah lg dgn pasangan pengantin yg sweet..

    ReplyDelete
  6. cantik pelamin.. skrang mmg lew musim orang kawen kan..
    ritu cuti merdeka ada banyak jemputan.. tp diriku demam.. x larat nak pi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah