Tuesday, September 15, 2015

Buku Merah Dah Ready...

Passport Malaysia


Dah lama get ready dah...dah renew bulan 2 tahun ni...dah 7 bulan tak terbang ke mana-mana...bakal terbang lagi sekali next awal November..Cadangnya end of November tapi kawan- kawan tak nak pi time cuti sekolah...ok dah register awal bulan November...harap-harap kami semua dalam trip yang sama...

Hey Nak kemana?




Sapa -sapa belum renew boleh renew passport kat UTC Pudu, UTC Sentul dan Jalan Duta

RM200 untuk Dewasa - Tempoh 5 tahun
RM100 untuk kanak-kanak - Tempoh 3 tahun

Peringatan : sila pergi awal pagi sebab lately ni nak renew pun nombor cepat habis...

LOMBOK!!!

Aku datang ...nantikan panorama hebat Lombok nanti ye...

17 comments:

  1. Nak gi mane tu? nk ikut boleh? hihi

    ReplyDelete
  2. < rakyat Malaysia yg belom ada passport walaupun umur dh nk dekat veteran :3

    ReplyDelete
  3. Lombok? Wahhh... best tu. View kat sana memang superb!

    ReplyDelete
  4. sy x pernah lg buat passport, even ke singapore pun tak.... duduk joho, jalan2 dlm negara sndiri gaks, hehehe~

    lombok memang cantikkkk, hr tu bru tahuuu..deduluu kupikir tmptnye serabut, byk pelarian,

    rupenye memg cantikk, sbb tgk citer dy isteri luar biasa, kawen kt lombokk. hohoohoh

    ReplyDelete
  5. Teringin nak p luaq dri Malaysiaaaa... indon pn jdik la, hahaha...

    sis pergi berapa lama ?

    ReplyDelete
  6. Salam, wahh sy belum penah ada lagi buku merah ni, hihi...selamat bercuti lah kak ye...

    ReplyDelete
  7. tak pernah ada lg buku merah. hihihi
    Selamat berjalan :)

    ReplyDelete
  8. Wah seronoknya..buat wana ikut Teruja juga..:)

    ReplyDelete
  9. wah nak ke lombok..bestnya kak! selamat bercuti

    ReplyDelete
  10. Jeles tgk buku merah org yg penuh satu buku. Buku merah kita satu tahun satu cop. Haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah