Tuesday, September 15, 2015

Buku Merah Dah Ready...

Passport Malaysia


Dah lama get ready dah...dah renew bulan 2 tahun ni...dah 7 bulan tak terbang ke mana-mana...bakal terbang lagi sekali next awal November..Cadangnya end of November tapi kawan- kawan tak nak pi time cuti sekolah...ok dah register awal bulan November...harap-harap kami semua dalam trip yang sama...

Hey Nak kemana?




Sapa -sapa belum renew boleh renew passport kat UTC Pudu, UTC Sentul dan Jalan Duta

RM200 untuk Dewasa - Tempoh 5 tahun
RM100 untuk kanak-kanak - Tempoh 3 tahun

Peringatan : sila pergi awal pagi sebab lately ni nak renew pun nombor cepat habis...

LOMBOK!!!

Aku datang ...nantikan panorama hebat Lombok nanti ye...

16 comments:

  1. Nak gi mane tu? nk ikut boleh? hihi

    ReplyDelete
  2. < rakyat Malaysia yg belom ada passport walaupun umur dh nk dekat veteran :3

    ReplyDelete
  3. Lombok? Wahhh... best tu. View kat sana memang superb!

    ReplyDelete
  4. sy x pernah lg buat passport, even ke singapore pun tak.... duduk joho, jalan2 dlm negara sndiri gaks, hehehe~

    lombok memang cantikkkk, hr tu bru tahuuu..deduluu kupikir tmptnye serabut, byk pelarian,

    rupenye memg cantikk, sbb tgk citer dy isteri luar biasa, kawen kt lombokk. hohoohoh

    ReplyDelete
  5. Teringin nak p luaq dri Malaysiaaaa... indon pn jdik la, hahaha...

    sis pergi berapa lama ?

    ReplyDelete
  6. Salam, wahh sy belum penah ada lagi buku merah ni, hihi...selamat bercuti lah kak ye...

    ReplyDelete
  7. tak pernah ada lg buku merah. hihihi
    Selamat berjalan :)

    ReplyDelete
  8. Wah seronoknya..buat wana ikut Teruja juga..:)

    ReplyDelete
  9. wah nak ke lombok..bestnya kak! selamat bercuti

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah