Tuesday, September 15, 2015

SEGMEN IRRAYAN | HARI MALAYSIA 2015

Mama dan Dania sahut cabaran Aunty Irrayan..

Klik Banner untuk Join


Syarat-syarat segmen mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. 

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut. 

Happy blogging and blogwalking!


Mama dan Dania mempertaruhkan gambar ini......




Dirgahayu Oh Tanah Airku...Selamat Hari Malaysia
 #SehatiSejiwa

 Happy blogging and blogwalking!

Semua follower and readers blog SA sila klik banner kalau nak join ye...


Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015  jam 6 petang. 
Lebih dari jam 6, mommy dah tak kira


20 comments:

  1. wahh... peserta duet ni.. hehehehe..
    nice one kak SA... :)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Malaysia...
    Good luck SA

    ReplyDelete
  3. All the best kak SA...selamat hari Malaysia

    ReplyDelete
  4. Wah.. with Dania.. ai suka.. ;)
    pasni wefie dengan auntie lak tau.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. tercari-cari mana benderanya...cun :)
    selamat hari malaysia SA dan Dania.

    ReplyDelete
  6. selamat hari malaysia! tq kak join segmen irrayyan

    ReplyDelete
  7. Muka Dania dengan Kak SA memang SEJIBIK..

    ReplyDelete
  8. Sweet...selamat hari malaysia kak SA..

    ReplyDelete
  9. Wow..cantik la Gmbr akak dan Dania tu..suka la wana tengok.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah