Sunday, September 6, 2015

Kenapa Seorang Ibu Menitiskan Air Mata...

Kasih Ibu Tiada Bandingannya


Masa aku kahwin dulu..aku menangis...masa tu tak tahu kenapa aku terlalu sebak..ye la anak perempuan sulung yang kahwin kan...tapi aku rasa aku perasan mak aku menangis gak...abah relaks jer tapi aku yang over ( based on cerita diorang la) 

Nanti lama kelamaan aku plak akan rasa macam apa yang mak aku rasa...ye la anak aku makin lama makin besar..tak mustahil dia kahwin nanti aku akan menangis kan...kalau boleh tak nak la experience nangis2 macam tu...kahwin jer kot kan...bukan nyer tak jumpa langsung..

Korang rasa macam mana?

13 comments:

  1. time yong, xd spe nangis cuma terkilan sebab mak ayh xd di sisi =(

    ReplyDelete
  2. memang Sal selalu nangis pun...kalau boleh tak nak anak anak besar....sobss...sobss

    ReplyDelete
  3. ermmm nik x de pengalaman lagi kawin hi3 masih belajar....
    Nik anak sulung lelaki kena ikut perintah mak ayah kan ....

    ReplyDelete
  4. Masa saya, saya tak nangis tapi hti sebak..cover..heehehe..kekonon macho :p

    ReplyDelete
  5. cik nor xde pengalaman lagi la kak..:)

    ReplyDelete
  6. Salam, kak...mmg saya rasa masa wedding saya nanti, sy nangis sungguh2 kot..pd pandangan org lain, memanglah boleh jumpa lagi, tapi pada ibu bapa..mereka 'memandang' pada apa yang akak share ni..even boleh jumpa, tapi realiti 'melepaskan' itu mcm something yg bila kita jadi parents je kita dapat rasa camna perasaannya tu...hihi, (tulis sambil mengalir air mata)...kalah lah saya bab2 camni... :'(

    ReplyDelete
  7. Cuba cover sehabis baik masa ai nikah dulu tapi gugur gak airmata ni.. sebak..

    ReplyDelete
  8. Syahdu juga Baca entri ni..wana dapat rasakan perasaan tu..

    ReplyDelete
  9. tau takpe..nad ayah yang nangis..huhuhu

    ReplyDelete
  10. Eyda dulu mak dan ayah ok jer..

    ReplyDelete
  11. nangis sekali sekala, huhu~

    get readyyy jer,

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah