Friday, September 11, 2015

Blog Walking Sampai Lebam

Task Of The Day For EFGiers

Hi korang...jom tgok aktiviti kami sekarang di EFG, pengetua kami bagi task baru untuk membantu naikkan UV. Apa itu UV?

UV adalah unique visitor..pengiraan uv adalah sangat penting bagi kami untuk memastikan kekuatan blog kami selain dari pageviews. so untuk semua ahli EFG yang berminat nak join kena la blogwalking kat semua list yang telah disenaraikan..seronok..hehehhe...selain blogwalking boleh jugak mengeratkan silaturrahim kan...


So ini lah dia senarai yang aku amik dari task tu...

semua dah aku singgah dan dah tinggalkan jejak jugak...terima kasih buat semua yang dah tinggalkan jejak kat blog aku...really appreciated.

So aktiviti ini bukan untuk hari ini je tau..memang hari-hari kena buat start hari ni..kami sama-sama bersemangat membantu naikkan uv semua ahli...kitakan satu family.....

29 comments:

  1. wahhh .. sungguh rajin sampai bw ke grup b... kipidap

    ReplyDelete
  2. good luck....kak zi tak join task ni lagi...takut tak terbuat bw hari2 hehe

    ReplyDelete
  3. jom GA ni...rm200 menanti anda!!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  4. camne nak join group efg tu? wawa nak join jgk blh??")

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu kena tanya puan pengetua la wawa.. nanti check kat www.irrayan.com

      Delete
  5. Replies
    1. buat masa ni blom ada pemngambilan ahli baru..ada nanti akak inform

      Delete
  6. ala...Blog sy xde dalam list...huhuhuhu..
    jemput la BW sy jugak

    ~Admin~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini untuk ahli EFG jer dear...nanti akak singgah blog awak eh

      Delete
  7. Oh, bagus juga macam ni! Sampai ada list untuk blogwalking sesama ahli dalam group. Saya ni sekarang mana menyempat ajelah nak blogwalking tapi tetap sama macam dululah SA, kalau dah datang tu rasa macam semua entri orang kita nak komen ^_^

    ReplyDelete
  8. terbaik...
    aida bw tak ikut grup abjad :)
    sesuka ati nak bw ke mana aje...
    ikut time.
    ikut pengkomen di blog aida.

    ReplyDelete
  9. Seronoknyaaa macam ni..
    Sama² bantu antara satu sama lain..

    ReplyDelete
  10. bagusnya buat macam tu. sy ni dah blogging lama. tapi macam tu je. tak naik2 pun. krik2 je... sedih jugak rasa

    ReplyDelete
  11. Selamat berwalking kak amanda... Sha takde peluang lagi nak jejalan kat bebanyak blog... so kunjungan pun kurang gakk.. sobs

    ReplyDelete
  12. huahuahua...long lost dah ;( ni ade kesempatan jalan2 jenguk2 jap...jemput singgah kak ;)

    www.realitiimaginasi.com

    ReplyDelete
  13. Selamat berbw. Siap ada list lagi tu. osem

    ReplyDelete
  14. .ahahaha...JM dh lama buat aktviti BW naik kan UV ni utk semua reader yg tinggalkan komen...tanda penghargaan

    ReplyDelete
  15. Lately ni ai agak sibuk.. tapi sekali komen.. nah.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. wah..bestkan saling bw di antara ahli group..:)

    ReplyDelete
  17. Bw ni mgeratkan silaturahim sesama..Dpt tukar crita dan Pndapat..Mmg best

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah