Tuesday, September 1, 2015

Kisah 1 September kami..

September Please Be Nice To Us

Sekejapan dah masuk September...sunyi je opis ni..mana yg pi conference..mana yang masih bercuti..mana yang cuti kawen..aku ni ha x sambung cuti sebab cuti dh abih...mana nak hadap adik aku nyer wedding kat sebelah Perlis 20hb ni...pas tu nak raya haji..oh tidakkkkkk..banyaknya nak guna belanja ha...sabau je la...


Ni la kami kat opis ari ni...abaikan aku yang sememeh kepenatan..abaikan jugak pantry kami yang sangat2 bersepah..time makan macam ni la...

Apa yang best September ni?

Tak tau la nak cakap apa yg best..yang penting semua berjalan lancar....yg penting aku masih penat x cukup tido...yang penting pi Perlis nanti 18hb....dan yang penting iolls x boleh bercuti lama...nak simpan cuti pi Lombok....

Harap yang baik-baik sahaja untuk September dan seterusnya hingga akhir tahun...

Amin...

14 comments:

  1. semua muka akak2 dlm ni flawless. hihi

    ReplyDelete
  2. Amin, smg semua baik2 belaka, dan hati tabah2 saja untuk selesaikan segalanya.....

    seronok bile setlle segala yg penting2, huhu

    ReplyDelete
  3. semoga harapan september diizinkan Allah ... ceria je sema geng office tu .

    ReplyDelete
  4. salam singgah september AS....semoga di bulan ini dan bulan2 seterusnya akan menjadi lebih baik dan semoga di permudahkan segalanya...

    ReplyDelete
  5. salam bulan september...awal2 bulan memang xtau nak buat ape kan..hihiihi..cantik sungguh akak2 nie..

    http://lovelyaein.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Amin..Semoga semuanya berjalan Dgn naik..insyaallah..

    ReplyDelete
  7. september bulan yang penuh program buat SA kan, semoga dipermudahkan segalanya SA, jaga diri adik manis kak ana kay :)

    ReplyDelete
  8. semoga september ni, rezeki kita melimpah ruah semua;)

    ReplyDelete
  9. wah ada wedding ekk kat perlis?
    moga semua plan SA berjalan lancar ye.
    aida sept ni utk keje ada 2 plan besar.
    masih dlm perlaksanaan.
    and nak gi holiday before raya haji nanti :)

    ReplyDelete
  10. banyak perancangan september ni..semoga dipermudahkan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah