Monday, September 7, 2015

Rezeki Dari Bangkok..

Mudahnya Menjemput Rezeki Di Permulaan Hari..

Hai korang....rezeki..rezeki..syukran...masuk- masuk kerja pagi tadi one of my colleague hulur semua kat bawah ni...ye la diorang baru balik dari conference kat Bangkok...alhamdulillah..hajat hati memang nak bercuti ke Bangkok...tetapi fikirkan keselamatan maka keluarkan Bangkok dari wishlist..nanti-nanti dah aman baru la fikir balik nak pi sana plak...tup-tup rezeki dapat buah tangan ha....aku kalau pi Thailand memang suka beli Dried Mango ni....sedap...


Dried Mango yang manis..takde bahan-bahan campuran lain ye...


besar dan tebal-tebal mangganya


Pisang salai..no sugar added


didatangkan dalam pack-pack kecik macam ni


atas sekali fridge magnet dari Bangkok...yang dua tu orang lain bagi...keychain Sydney dan Jakarta..dari 2 bos from T4..


Terima kasih kepada yang sudi memberi...rezeki bukan untuk seorang...dried fruits tu dah bukak and kongsi ngan semua orang...yang keychain ni menambah koleksi yang ada la..yang fridge magnet for sure lekat kat peti ais kat umah Seremban.bertambah-tambah koleksi...next hujung November aku pi Lombok plak..then lagi 2 minggu ke Penang, Perlis dan Kedah.

Dan aku ada terlintas nak bercuti berdua je ngan Dania cuti sekolah nanti...maybe awal december kot..nak pi Langkawi...tp masih dalam planning lagi..dan yang best dia pun x tau mana plan ni...kalau jadi alangkah indahnya...haih sejak umur dah meningkat ni...asyik nak berjalan je la..nak spend time together with anak dara tu...

Nanti tunggu entry aku nyer Girl's Day Out ngan Dania eh...tengah nak draft dan nak dulukan paid advertorial dulu..dah siap nanti aku up...

19 comments:

  1. suka dried mango tu...dpt ole2 mcm fridge magnet tu best

    ReplyDelete
  2. nyumm nyummm.. sedap tuuu. hehee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, rezeki, tahniah yer...

    ReplyDelete
  4. tak penah rasa dried mango tu. alaa macam sedap je kak. Nasib tak mengandung, Kalau tak jenuh apaknya cari hehehe

    ReplyDelete
  5. Rasa seronok bila ada orang ingat dekat kita bila pergi outstation.. ;)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ... yang mango tu sedap

    ReplyDelete
  7. pure Nye mango dried ni...
    xpenah plak dpt rase lg..hihi

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...

    alamak mangga tu.nyum nyum

    ReplyDelete
  9. suka dried mango tuh.. FM ngan keychain pun suka jugak..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki tu SA..best bila dapat ole2 dari luar negara..

    ReplyDelete
  11. yum yum. best tu nampaknya.. kena la cuba order rasa rasa kalo order dari golok sama tak rasa eik?


    Lelaki pun suka kulit putih melepak?

    ReplyDelete
  12. Erm..Bestnya..rezeki kan kak..Pisang salai x pnah rasa lgi tapi dried mango tu Mmg Sedap..

    ReplyDelete
  13. Salam, wahhhh bestnya pisang salai!! ahh kan dah mengidam ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah