Friday, September 11, 2015

Dari Alam Maya Ke Dunia Nyata

Bertemu Dua Mata Dengan Aizamia3

Hi korang...selamat berhujung minggu..adeh aku tak up lagi citer majlis nikah adik aku kan..majlis berinai besar dan majlis bersanding pun tak up lagi kan...malasnya aku nak watermark gambar dari hp ni...apa nak jadi ni Suriaamanda..aku up dulu la gambar ni...nanti aku up satu persatu majlis adik aku..dah la minggu ni sibuk nak ke Perlis untuk majlis bertandang...

Meh nak citer..tetamu aku jauh dari Klang ni...kenal di dunia maya a.k.a dunia blog...ini pertemuan pertama aku dan Aizamia atau lagi mesra aku panggil Aiza. Lama gak berkawan sampai tertubuhnya group mental..ada la lagi 2-3 orang dalam grup tuh..kami dah macam adik beradik..apa jer masalah atau apa je situasi kami kongsi bersama...


Nuha...anak dara Aizamia yang selalu buat mamalong dia ni geram...comel kan?


abaikan aku yang sangat2 kusut masa ni..sibuk kesana kemari...

Alhamdulillah..kami dah bertentang mata...sapa lagi nak jumpa?meh-meh...cuma lom dapat pi umah Aiza pekena Kari kambing suami dia masak..ok suami Aiza chef tu..pandai masak..untung Aiza...
Insyaallah suatu hari nanti kita serang rumah awak plak eh Aiza...thanks awak sebab sudi hadir ke majlis adik i ari tuh..maaf andai ada yang kurang...nice knowing you....

Korang nak kenal Aizamia3?

Sapa nk jumpa aku lagi...jom la...leh main bowling sama-sama...

32 comments:

  1. terbaik.
    aida ada jumpa beberapa org blogger jugak.
    just kat melaka ni ramai blogger melaka yg low profile :)

    ReplyDelete
  2. Kawen dengan orang kampung akak tu Perlis...nanti boleh le jalan2 negeri seciput tu ye. Jangan lupa makan laksa Perlis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bru kutau ade laksa perlis =.="

      Delete
    2. Kak Jun...dah rasa laksa perlis tahun lepas..minggu ni nak rasa lagi...best...

      Delete
  3. sis aiza nih, top komentor blog nii kot, hahaha~ kenai3~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum Nona muncul dah bertahun dah dia komen kat sini...

      Delete
  4. sy blm ad kesempatan lg nk jupe mana2 blogger hehe...sbnrnya lbh kepada malu nk menjoinkan diri kalo ada pape event ahaks

    ReplyDelete
  5. memang seronok jumpa rakan maya ni...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Seronok kawan berpanjangan ...

    ReplyDelete
  7. Aiza ni rajin gak komen kat blog akk. Entah bila la nak jumpe.

    ReplyDelete
  8. Bila kita nak jumpa kak SA? Hahaha

    ReplyDelete
  9. Bila kita nak jumpa kak SA? Hahaha

    ReplyDelete
  10. Dua2 blogger cantik, auummmm... selamat berkenalan dengan kak aiza....

    ReplyDelete
  11. bila kita nak jumpa pulak kak SA ? hihi

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah dipertemukan SA dgn aiza :)

    ReplyDelete
  13. Kak SA cantiknyaaa...comel je..
    Mesti pertemuan ni yang akan paling diingati sampai bila² kan kak..

    ReplyDelete
  14. Bilalah dapat jumpa SA yang cun ni....

    ReplyDelete
  15. best dpat jumpa kawan di alam maya :)

    ReplyDelete
  16. wahhh baru pasan uols mmg lawa haha

    ReplyDelete
  17. mestilah kenal...pernah nampak nama tu tinggalkan komen di blog tapi x pernah jumpa hiks...nak juma SA gak lah...kecil molek je

    ReplyDelete
  18. malu kite.. hehehe..
    InsyaAllah.. bila geng mental dah ok, meh pekena kambing pulak.. hehehe..

    ReplyDelete
  19. best dapat jumpa sesama blogger :)
    dapat eratkan silaturrahim memasing ^_^

    ReplyDelete
  20. wah..bestnya dah bertemu mata ngn blogger2 lain..cik nor cuma d alam maya jer..:)

    ReplyDelete
  21. Seronoknya bila dpt bertemu 4 Mata Dgn kwn2 blogger kan..wana baru pernah jumpa sorang..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah