Thursday, September 17, 2015

Nasi Goreng Special Suriaamanda

Sarapan Orang Bujang

Hi korang...

Selamat tengahari..baru nak up gambo sarapan pagi tadi..gigih bangun awal nak sarapan...hujan erk....alhamdulillah hujan lebat...sejuk je cuaca..harap2 jerebu segera hilang....

Meh tgok apa aku masak pagi tadi...

Nasi Goreng Special..


Ada ikan masin jeruk..


Rendang ayam malam tadi...

Alhamdulillah...dapt jugak makan nasi goreng...haih malas aku nak fikir bab diet dah..itu je pun benda yg ada kat umah bujang ni...malas plak aku nak keluar...malas nak beli bahan basah sebab aku dh start cuti...Selasa nanti la kalau nak beli apa pun....nak-nak plak next week dah raya haji kan...pakat memang tak yah la beli bahan basah dh...

Esok flight aku ke Penang...malam ni nak siap packing apa yg patut dah......


16 comments:

  1. masak apa yang ada kat rumah..semuanya menjadi..sedap tu nampaknya SA...wah...fly lagi...bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Habiskan stok yg ada...hehehe..fly sbb adik nyer majlis kat pihak lelaki

      Delete
  2. Bertabahlah dalam mengawal diet.. ;)

    ReplyDelete
  3. cik akak pun suka nasik goreng pusuk..hahaha

    ReplyDelete
  4. Perfect kak! Nasi goreng memang favourite semua kan. Hehe

    ReplyDelete
  5. loikee nasi goreng berikan bilis gitu... peberet

    ReplyDelete
  6. sedap sungguhh tuuuu ! heheheh,

    nona buat fried rice mcm atkinsss, heehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk komen kak nona. hehe
      kak nona buat atkin ke?

      Delete
  7. waaaa, i like nasiii goreng, haha
    sedappp tuuuu.. gendang gendung perut ni bunyik. hehehe

    ReplyDelete
  8. Ikan masin jeruk tu menarik..wana tak pernah rasa..

    ReplyDelete
  9. nasi goreng sedap makan panas² dan dimasak pedas gitu :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah