Tuesday, September 29, 2015

Simple Birthday Celebration For Dania

Dania Genap 11 Tahun 25 September 2015

Sabtu malam Ahad lepas buat simple celebration untuk Dania. Tahun ni takde majlis besar untuk dia sebab baru je balik dari uruskan majlis Acu kan..dan berjalan sampai ke Cameron Highland dah pun..dah banyak hadiah dapat dah pun...so we decide takde majlis untuk tahun ni...tahun depan insyaallah sebab dah 12 tahun kan...sekejap je masa berlalu aih...terasa makin tua plak aku.....

So aku just belikan dia Satay dan buat mee goreng je...kek Mak Yang yang buatkan...sebab nak buat simple je kan..Mak Yang plak willling to sponsor the cake. So buat sajork....yang kelakar takde lilin dan takde pisau kek...belasah je guna pisau biasa..


bab potong kek si kembar sure excited kan cuma takde lilin je


berebut2 nak pegang pisau


masa ni tgh nyanyi lagu Allah Selamatkan Kamu...


dah nyanyi baru boleh potong kek


mee goreng Mami Qhaira buatkan


Satay beli sajork


Kek dari Mak Yang


Memang tak rancang pun nak buat...cuma aku yang nak buat..biasalah mak2 ni kan ada satu perasaan yang lain bila tak sambut birthday anak...sapa dah jadi mak memang tau la perasaanya tu kan...walau tak besar dan simple je janji ada...yang penting Dania happy...ye la aku ada Dania je pun kan...bukan la nak berkira sangat...janji sambut jugak walau dengan family je..Dania pun ok sebab dah bawak berjalan..4 negeri kot..Penang, Kedah, Perlis, Perak...naik plak Cameron Highland....lebih dari cukup dah tu kan....

Special thanks to Mak Yang dan Mak Teh sebab bertungkus lumus siapkan kek dan masakkan mee goreng...

13 comments:

  1. Happy birthday dania, smg menjadi anak solehah dan berjaya dunia akhirat...inshaALLAH ~

    oh ya, mee tu nampak sodappp! tekakku rse nak telann jer, hihi~
    sate, i xminat ~ x tau pasai pa cam kureng ckit. hehee~
    baru ni pun nona n sista belikan kek mak..ade byk strawberri, tp ade ruang la, nk tulis wish sikit2, hoho~

    haaaaa.., ok la tuu, hadiah bwk berjalan, menimba pengalaman.............dan spend time with family trsyg....tu dh kire untongla jd seorg dania... hehehe~

    ReplyDelete
  2. hepi bestday dania..semoga mnjadi anak yang solehah..

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir dania... semoga menjadi anak yg soleh dan khalifah Allah.... baca entry sis... br teringat hari ni besday anak saya...

    ReplyDelete
  4. happy birthday dania.. terliurnya tengok gambar makanan pepagi ni

    ReplyDelete
  5. meraih dah pada lieya ni along...mcm2 menu ade...mee goreng nampak menarik....

    alhamdulillah...dania pun dah bertambah besar...dah bertambah lawa hah...selamat hari lahir dania....moga jadi anak yg bijak dan sihat2....

    ReplyDelete
  6. Sweet je tengok Dania..
    Tahun depan mana tahu dapat celebrate dengan anak ai dak Kakak pulak kan.. ;)
    Alah.. beza 5 hari je pun.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. mee gorenggg tu nmpk sodappppp. hehehe

    happy birthdayyy dania! :)
    be good girl..

    ReplyDelete
  8. Salam, dah 11 tahun dah dania..happy birthday dania (n_n)
    semoga jadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat~ amin :)
    dah besar jaga ibu..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah