Wednesday, September 9, 2015

Black Canyon Saksi Kasih Bersemi

Lunch Treat At Black Canyon


Katanya dating ngan anak dara..so Black Canyon menjadi saksi lunch date kitorang...oh Dania of course la sangat happy kan..dah lama kami tak dating berdua...korang tgok la tuh..senyum je sepanjang masa...puas la hati dia tuh kan...so jom la kita makan sebelum tengok wayang...malas nak berlapar plak kat dalam pangung tuh....


Selfie jap ngan mama


Watermelon Juice for mama & Orange Juice for Dania


Roasted Chicken Rice for Dania


Mixed Mushroom


Club Sandwich for Mama coz mama tak makan nasi...


One more pic of club sandwich


sambil tunggu makanan sampai kita selfie dulu Pose 1


pose 2


pose 3


budak happy


Total Damage for lunch

Lepas lunch kat Black Canyon ni kami dua beranak ronda-onda jap pusing Palm Mall ni...tgok dan survey apa yang patut..dah nampak apa yang nak beli lepas tgok wayang nanti...kita pi lepak JCO plak la..lambat lagi ni kan...baru kul 4pm..wayang start kul 4.50pm..

Mak yang call cakap diorng bawak mak abah pi IOI City Mall...pekena eskrem Magnum kat situ...takpe la..nanti2 boleh pergi jugak dengan Dania...


To be Continued lagi...pas ni entry kat JCO plak...masak la berat badan naik..duk makan je kan..

12 comments:

  1. seronok kan dapat spent masa dgn anak mcm tu :)

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi di sini...
    dah nak pukul 12 patut laaa...
    tgk gambar makan sampai terliur..hihihi

    ReplyDelete
  3. akak takper kecik jer orangnya...ha ha ha...naik pun apa ada hal...

    ReplyDelete
  4. Dania mestilah double happy sebab yg belanja makan mama dia
    Puas hati bila dpt bersama-sama macam tu.

    ReplyDelete
  5. jco, huhu, sy suker big apple......

    naik turun tu normal, ahhahahaa

    ReplyDelete
  6. comelnya dania....
    SA menten tuyussss mana ada gumuk hikssss

    ReplyDelete
  7. alahai..suka dania dapat keluar bersama mama dia..:)

    ReplyDelete
  8. So sweet.. tak sabar nak tunggu turn ai dengan dak Kakak pulak.. ;)

    ReplyDelete
  9. cinta ibu dan anaknya yang agung :)

    ReplyDelete
  10. sronok ada anak dara yg dah besauu boleh dating2. feeling keluar dgn kwn2 dlu.. ehehe

    ReplyDelete
  11. sandwich tuuuu, nakkk T_T
    laaaaparrr ~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah