Tuesday, September 15, 2015

Aku Bukan Dealer Minyak Wangi Che Ta

The Precious By Rozita Che Wan

Aduhai...gara- gara buat review pasal perfume Che Ta July lepas ramai yang add aku kat FB dan tak kurang jugak kat Blog semata-mata nak beli perfume Che Ta...maaf la korang -korang semua ..aku hanya review jer..aku bukan dealer...

Semua gara-gara entry ni...

http://suriaamanda.blogspot.my/2015/07/feeling-feeling-rozita-che-wan-dengan.html

Harap semua brpuas hati dengan pengakuan aku ini...aku bukan dealer perfume Che Ta..

korang kalau nak beli perfume Che Ta ni sila la check di Instagram diorang..meh aku bagi id diorang eh..


  1. +PreciousbyRCW Miera 
  2. @preciousbyrcwofficial
  3. @preciousbyrcw_agentampang

atau korng search jer sure belambak contact agent RCW kat instagram...tgok details ka sana je..apa yang aku tau sekarang ni takde ready stock..hanya dibuka untuk preorder jer...

Selamat mencuba ye...maaf aku tak mampu nak tolong sebab aku bukan dealer..

13 comments:

  1. hehehe,,,,jadi dealer terus la kak

    ReplyDelete
  2. Bleh try jadi dealer tu kak...mane tau masyukk ke..heee

    ReplyDelete
  3. eemm.. mesti dia tak baca bebetul.. tak jumpa pulak words u jadi dealer dalam ur entry tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. assalam.. lama tak singgah sini.. jadi dealer lepas ni senang.. hehe..

    ReplyDelete
  5. hi hi hi :)
    setakat tolong bagi tahu je la ekk SA.
    tolong jadik dealer tak bleh la kan...

    ReplyDelete
  6. Memposting artikel parfum, malah dianggap dealer parfum judulnya ini.. HiHiHi...

    ReplyDelete
  7. Memposting artikel parfum, malah dianggap dealer parfum judulnya ini.. HiHiHi...

    ReplyDelete
  8. haaa kak.. ramai dah tau tu, alang2 boleh jadi dealer.. hihi

    ReplyDelete
  9. Hehe..dah bleh jadi dealer la akak ni..hi hi ^_^

    ReplyDelete
  10. kesilapan teknikal tu kak..hihik

    ReplyDelete
  11. terlajak laris minyak wangi che ta ni kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah