Saturday, September 5, 2015

Ubat Kanser Yang 10 Ribu Kali Lebih Kuat Dari Kimoterapi...

ANDA SUKA MAKAN JERING?

Aku share supaya lebih banyak yang suka jering hehe ...tapi jering sinonim dengan bau yang busuk kan..ada yg suka ada yg tak suka..aku memang tak suka la kan...tak tahan bau jering ni...boleh pening kepala..

• Ternyata JERING merupakan buah ajaib untuk membunuh sel KANSER & 10 ribu kali lebih kuat dari KemoTerapi.
• Seperti diketahui, pohon jering dikenal varietas jering.
• Kita bisa menfaatkan buah Jering dgn cara memakannya langsung sebagai ulam, di buat jus, minuman sorbets, kueh, emping jering dll.
• Hal ini menghasilkan banyak kebaikan, tapi yang paling menarik adalah efek yang dihasilkan pada kanser dan tumor.
• Buah ini adalah obat yang terbukti melawan SEMUA JENIS KANSER.
• Jering dianggap juga sebagai spektrum anti dadah terhadap infeksi bakteria dan kuman terbukti dari baunya yg adikuat. Efektif terhadap parasit internal dan cacing, dpt mengatur tekanan darah yang terlalu tinggi & berguna sebagai anti stress, memerangi stres dan gugup.
• Sumber informasi menarik ini berasal dari salah satu produkdi obat terbesar dî dunia yg mengatakan bahwa setelah lebih dari 20 ujian laboratorium yang dilakukan sejak tahun 1970, terungkap bahwa :
Jering bisa MENGHANCURKAN SEL² GANAS dî 12 jenis kanser, termasuk usus, payudara, prostat, paru² dan pankreas.
• Kekuatan buah ini menunjukkan 10.000 kali lebih baik dari produk adriamycin, obat kemoterapi, biasanya digunakan dî dunia, memperlambat pertumbuhan sel kanser.
• Dan bahkan yg lebih memeranjatkan : jenis terapi dengan ekstrak Jering hanya menghancurkan sel² kanser ganas & tdk mempengaruhi sel² sehat.

Institute of Health Sciences, 819 Sweden Riset Biosains. L.L.C. Cause Street.

Sebarkan berita baik ini, demi kesehatan kita semua.

Bersyukurlah bagi yg boleh makan..sebabnya aku langsung tak boleh makan jering....

Tak bleh tahan bau wooooo.....

7 comments:

  1. kenapakah sy baru tahuuu, Tq infooo~

    mkcik nona bru je sembuh dri breast cancer.... tp dy mkn daun rerama,, rebus..jadik ubat...

    hilang bisa...tp susah nk cri,cuma skrg ade dlm kapsul da

    ReplyDelete
  2. Waah..bru tau jgak! Tp x ske makan jering coz busuk..huhu

    ReplyDelete
  3. wah..cik nor suka makan jering muda..sdap buat ulam..:)

    ReplyDelete
  4. Salam, wahhh coOL~~~ baru saya tahu, baguslah kalau ada cara alternatif camni, buat kimo tu banyak side effect..thanx kak share ini...lepas ni bleh makan jering lah..sy xmakan before ni sbb xreti..hahaha

    ReplyDelete
  5. I suka jering... dah biasa makan sejak kecik lagi..

    ReplyDelete
  6. pernah makan jering, sedap.. cuma baunya boleh tahan laa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah