Wednesday, September 9, 2015

Gelisah Dengan Jerawat

Serangan Hormon Yang Tidak Stabil

Wey...aku perlukan facial...aku perlukan scrub...aku perlukan semuanya...hek eleh..baru tumbuh seketul dua jerawat dah meroyan kan..biasalah jerawat..orang tua-tua cakap jerawat pemanis...manis tak manis..aku tetap tak suka jerawat...mengada tau...susah hati kalau jerawat tumbuh even seketul pun kan..ini la namanya perempuan...silap sikit meroyan..haih....



Tapi itu dulu la..sebulan yang lepas....

La ni aku dah dapatkan rawatan dari pakar kulit di PJ..dan kulit muka aku dah ok..jerawat so far dah tak tumbuh dah...jerawat halus-halus tu pun dah nak hilang dah...next appointment aku ngan Pakar Kulit lagi 2 minggu dan rawatan ini untuk jangkamasa 3 bulan...baru nak masuk sebulan aku makan ubat yang Pakar Kulit bagi...haih banyak betul treatment..budget kena asingkan untuk rawatan kulit muka pulak...

Bertabahlah wahai SA...Nampak nau dah tua...

10 comments:

  1. biar lambat, aslkan memuaskan hati dan selamat :)

    nak jugak, kalau fulus dah berlambakk, hehehe

    ReplyDelete
  2. share la kat mana buat & berapa budget di perlukan, nak tau jugak ni

    ReplyDelete
  3. aaa takmau tgkk T_T
    nanti kena sekali, kihkih

    ReplyDelete
  4. hehe....bertabah la...tak per untuk kepuasan diri sendiri jugak..

    ReplyDelete
  5. tak per kak..bgi peluang skali skala dia naik..cik nor time period banyak la kat muka..:)

    ReplyDelete
  6. Ok lagi dua minggu datang PJ habaq mai no.. ekekeke..

    ReplyDelete
  7. samalah kita, kak ana pun tengah tak stabil gak ni,jerawat datang bertandang SA :)

    ReplyDelete
  8. Moga hormon cepat stabil semula...

    ReplyDelete
  9. pernah jadi kat kat farah jugak sblm nie..mmg stress.. tapi skrg Alhamdulillah kulit dan semakin ok..=D

    ReplyDelete
  10. bukan tua, tapi matang.
    spend duit kat benda berguna ok aje ...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah