Tuesday, August 19, 2014

Alexa Ranking Blog Suriaamanda


Mak aiii....
menjunam jatuh merudum blog aku....tp x per la masih di bawah ranking 1500 kan....alhamdulillah...terima kasih jugak kat korang yang masih setia berkunjung kang blog ni...xde korang xde la ranking mcm ni kot...cuma aku x pasti kekal ke x ranking ni...alexa ada perkiraan dia sendiri dan aku agak kurang arif kat situ...x kisah la kan...janji ada je yang aku update dan korang rajin nak berkunjung...just ranking ni memang turun naik ikut kekerapan kita blogging kan...aku lebih utamakan traffic blog dari ranking...ada rezeki ada la...xde kalu...xper...so far ranking ni lebih kepada pengiktirafan atas usaha sesorang...dah sampai ke tahap ni pun aku dah syukur dah...alhamdulillah....

14 comments:

  1. lieya penah gak cek along tapi blur2 jek fungsi die hahaahaha..dasar buta it mcm ni laaa hheheeheh...

    ReplyDelete
  2. Blom sempat lg nk cuba buat...nk tahu jg rsnking blog sendiri kan..hehehe

    ReplyDelete
  3. Pernah check tp tak faham cemane dia kira..mungkin sbb blog x femes..haha..

    ReplyDelete
  4. Samalah kita... Tergolek-golek jatuhnya... :)

    ReplyDelete
  5. Wahh.. bawah 1500 kira dah bagus laa tuh.. tahniah..

    ReplyDelete
  6. aritu sy dah terdelete alexa..terus malas nak setting lagi.. ok ni ranking SA

    ReplyDelete
  7. ha ha ha, alexa ranking iolss dah ke laut dah kak.... sibuk tengok unique view jer la ni...

    ReplyDelete
  8. ok ni...boleh dipertingkatkan...saya lagi banyak beribu2 lemon...hehe

    ReplyDelete
  9. Pergh.. Hebat tu rupanya blog SA ni. Takpa.. nak kejar. Tapi slow2 la ye. Hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah