Friday, August 29, 2014

Selfie Dalam Jammed?

Assalamualaikum


Hi korang...
Sekarang ni ramai betul nak popular...macam awek ni...dah kenapa dia duk selfie dlm jammed...macam2 hal dan ada je nak jadi viral...sebelum ni photoshoot pre wedding separuh bogel...xde la aku nak masukkan gambar x senonoh tu dlm blog aku semata2 nak dapatkan traffic tinggi...tp dua2 pengantin tu hanya di denda RM400...hurm....yang Kiki plak aku x Ingat kena denda apa dan dengarnya kena buat kerja2 amal ke apa ntah..
Macam2....

14 comments:

  1. Macam macam hal je yang manusia suka buat ye..

    ReplyDelete
  2. mcm2 betoi perangai org nak jd viral ni kan!! Eh nyah..ko lupa 1 lg yg jd viral skrg ni. Tudung style kebabommmm kat MHI aritu pun viral gak

    ReplyDelete
  3. Ni baru betul giler selfie.. Aduyaiii.. Pelik2 manusia zaman skang..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum SA, macam2 patern dibuatnya. hmmm tak segan ke awek lawa ni selfie tengah2 jem???

    ReplyDelete
  5. tak sampai hati nak selfie dlm jammed ni.

    ReplyDelete
  6. kadang2 naik nyampah nak tgk ape yg jadi viral skrg.. senang je nk fofular..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Ramai yg tingin nk diri dikenali..itu yg buat benda2 pelik tu..

    ReplyDelete
  8. Nak popular cepattttttt tu ;D hehe

    ReplyDelete
  9. kan dah kata.... dia nak popular... nak jadi viral, sebab orang tak buat... dia buat...

    cukuplah diriku dikenali dalam blog picisan yang mengarut tu... tetap rasa femes ! haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah