Friday, August 29, 2014

Transform Yg.....Apekah!!!

Credit foto:FB

Nak pecah perut gelak tgok transformasi ni.....
Paling x menahan last sekali transform to Yuna....terbaik betul la....ni pun viral jugak ni dan dh tersebar meluas kat FB kalau x salah...
Semua pakat gelak bila aku tunjuk gambar ni...Kalau la bleh jadi mcm ni...for sure ramai yang nak makeover kan...

17 comments:

  1. tp muka dia mmg ad iras yuna kan? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sangattttttttttttttttttttttttt :D

      Delete
    2. Haha. Memang ada iras. Tapi, ni guy kan?
      Kih3..guna towel pun jadi macam yuna.

      Delete
  2. Hhahahhahahaha, ada iras tu ^_^

    ReplyDelete
  3. hihii muka dia sama mcm yuna la..kelakar pun ada

    ReplyDelete
  4. Hahaha benda ni mmg tgh viral skrg...mmg kelaka la tgk..

    ReplyDelete
  5. haha sy suka buka instagram.. search #makeuptransformation ...memang gelak giler2 punya..mcm2 dorg buat..;D

    ReplyDelete
  6. yang kelakar sebab muka dia memang exactly macam yuna !

    ReplyDelete
  7. hahahahaah kelakar laaa.. takleh bla muka die.. tp naseb la ade iras2 skittt ~_^

    ReplyDelete
  8. pandai dia samakan dengan yuna. hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah