Wednesday, August 20, 2014

Cool Bedroom Set...

Aku tengah carik bedroom set untuk bilik sewa aku...tup2 dapat plak gambar bilik tidur ni haa....lama dah tersimpan dalam hp aku...x berkesempatan nak share ngan korang....best kan kalau in reality dapat buah rumah dan bilik tido di kelilingi akuarium macam ni kan...ni x tau la rumah/ bilik tido sapa ntah....memang cantik giler...cool....sweet...romantik....besnya kalau dapat bilik mcm ni....

korang tengok gambar la eh...speechless la...x tau nak letak caption apa sebab cantik sangat2..






Korang suka bilik tidur yang mana satu? aku suka yang no 4 tuh....sekali tengah sedap2 tido...ke...buat apa2 yang patut ke..jerung dan ikan2 lain datang menonton...hahahahaha....sorry2...kelaut plak imaginasi aku....eh...tp betul apa....ko buat apa2 pun semua makhluk allah tu nampak...melainkan ko tutup lampu....ngeh...ngeh..ngeh....

Setuju x kalau aku cakap bilik2 tidur kat atas tu memang cool????


13 comments:

  1. Setuju sgt...satu caption jer boleh taip..."kalau aku kaya!!" Haha..

    ReplyDelete
  2. huiyooooo..serious best kalau dpt bedroom gini..;)

    ReplyDelete
  3. kalo saya dapat bilik tido macam kat atas tu mmg tido tak bangun dan xnak keluaq bilik :)

    ReplyDelete
  4. hah, akuarium??? sy mmg takkan lelap sesaat pon sbb takuit pecah dan mati lemas, atau tetiba jadi habuan jerung.. erkkkk...hahahaha

    ReplyDelete
  5. Kalau dapat bilik cam ni nak pejam mata pun risau bukan apa buka mata tetiba jerung depan mata...opocot...

    ReplyDelete
  6. siap ada ikan bagai.. fuhh.. memang ohsemm... tapi kalau nak tido tu rasa macam ada yang memerhati je.. haha

    ReplyDelete
  7. Mau rasanya nk.melepak dlm bilik je.. mdamaikan.. hilang stress

    ReplyDelete
  8. kalau dapat bilik macam ni memang tak keluar bilik kak..so cool

    ReplyDelete
  9. sy suka bilik no dua tuh..kalo dpt mau xkuar blek dah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah