Monday, August 11, 2014

Dua Cerita Satu Entry


Special thanks to rakan blogger atas balasan kad raya ni...cantik dan kreatif kad raya dia....aku pun x sekreatif dia dlm bab kad2 ni....

Sapa blogger ni?

Inilah Brandilicious... 

http://brenito.blogspot.com

Sapa nk kenal boleh klik link tu eh.....



Ni dh kenapa pasal kebaya klasik aku ni?
X leh pakai dh...aku Sabtu lepas mencari la baju2 kot2 boleh pakai untuk pi kenduri kawen atau pi open house kat KL ni...ya allah...kain je muat dan selesa....tang baju x leh cantum dh...nak kata aku gemuk bebenor mcm x logik plak...


Kebaya ni aku tempah masa aku 32 tahun....skrg dh 36 tahun...korang bayangkan 4 tahun dh usianya...pas tu kan....baru 2 kali pakai...

Satu hal nak kena alter sebab kain ni mahal giler....

Sayangnya...kat mana aku nak htr alter ni....




18 comments:

  1. kebaya tu hantar butik kot g alter...kainnya memang cantik..syg tu..
    boleh perturunkan kt anak cucu nnt..;)

    salam singgah dari sihatitunikmat.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. bestnye akak dpt kad raya..falsya xde pun dpt..sedih betul..semua bg thru sms, fb email, wassup je..hehe..

    alamakkkkk..kene anto alter ke?..mmg klasik sesgtttt baju tuh..mcm dolu2 punye corak kain..;D

    ReplyDelete
  3. hantar kat orang yang betol2 kau percaya. sayang beb... kain mahal kan tu...

    ReplyDelete
  4. Kain tu mengecut agaknya SA sebab lama tak pakai ... kihkihkih

    ReplyDelete
  5. kain mahal kena anta kat butik yang betul2 boleh buat..kalau tak..naya jer..huhu..

    ReplyDelete
  6. ni kena panggil akak SA la ni.. takpe cantik lg cutting tu kekekeke

    ReplyDelete
  7. cantik kain tu kak..syangnya klau tak pakai..huhu

    ReplyDelete
  8. Wah cantik baju akak...
    Cik akak tak pernah pakai lagi kebaya nie kak..
    Takut tak sesuai untuk cik akak

    ReplyDelete
  9. salam. alamak..tak muat da ke sis? sayangnya...

    ReplyDelete
  10. sayangnya. Perempuan mmg banyak baju. Tu yang pakai pun sekali dua je.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  11. akak kdg2 ada jenis kain yg materialnya cepat kucup kalau basuh.. Ermm tak pun akak kena kena diet sikit lagi la kot baru boleh pakai..hehehe

    ReplyDelete
  12. Ala bukan gemuk badan naik sikit tu pasni ok blk hehehe

    ReplyDelete
  13. zaman skrg kalau dpt kad raya rasa mcm rare sangat kannn..
    sayang nya.. try lah gi alter kat medan mara..

    ReplyDelete
  14. wah, saya tak perasan... malu shayerrrrrr

    ReplyDelete
  15. kene get slim sikit kak baru muat..xyah alter da

    ReplyDelete
  16. kretip blogger tuh....ermmm xyah alter la kak syg lak...sy stuju ngn fiza

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah