Saturday, August 9, 2014

Retak Seribu.....Hatiku.....

Retak seribu hatiku......seminggu je lagi.........sama rwtaknya mcm cermin komuter ni ha.....beribu2....x leh bilang....x per la...hidup xde dugaan and cabaran bukan la kehidupan namanya kan.....dugaan buat aku tabah...even kadang2 buat aku kurang bersemangat....bila duduk2 fikir2 dan muhasabah diri....aku faham sebenarnya ada sebab kenapa seseorang tu di duga...kan.....

Panjang pulak pembuka kata kan....sebenarnya nk citer....korang perasan x dengan cermin tingkap komuter yang retak berjuta tuh? Kenapa erk.....aku rasa sebab kena batu kot....tp kemungkinan besar vandalism....



Naik komuter....cermin retak berjuta....best jugak sambil dengar lagu Shila Amzah Patah Seribu...kan?

Dah mcm org putus bercinta plak...

Sedih!!!


20 comments:

  1. aigo....tak bahaya ke retak macam tu..kena lari jauh2 nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikutkan mmg bhy...tp nk buat mcm mn kan..

      Delete
  2. alahai...rasanya baru lagi komuter tu...dah pecah cermin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syg kan...baru je lg tp tu la...skjp je dh rosak

      Delete
  3. Huhu dah lama x naik lrt..bahaya tu retak cam gitu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni komuter yang...lrt xde saoa nk vandalism kot ..sbb tibggi kan...

      Delete
  4. kalau cermin kereta yang kena macam ni...adoiii menangissssss..... untunglah coootiiiii...iolsss kerja ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau cermin keta ada insuran xpe...if xde? Menangis la...

      Delete
  5. Ada yg saya dengar cermin tu kena baling batu waktu train berjalan... penduduk kampung yg nakan, suka2 baling batu. Pakai lastik rasanya.. wallahualam...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tau xpe. ..merosakkan harta benda je

      Delete
  7. Huhuhu retak sejuta sudahh takut tgk dibuatnyerr cermin tu berderai

    ReplyDelete
  8. bahaya ni.. senang pecah.. buatnya org tgh duduk kat sit tu pecah berderai.. adoiiii nauzubilah

    ReplyDelete
  9. Koc baru ke ni? Baru beli dah retak. Apa la. Beli lagi barang china. Hehe

    ReplyDelete
  10. tak pernah jumpe lagi cermin tingkap komuter retak..plus lama xnaik komuter..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah