Monday, August 4, 2014

Raya #familymohdzain 2014

Tahun ni raya yang simple...boleh tahan la meriahnya...cuma x semua dapat berkumpul macam yang dirancang...tahun pertama beraya di rumah sendiri...simple jer...boleh x amik gambar bersalam salaman....aku up gambar anak2 dara #gula2hati aku eh....


Susah nak snap pic diorg....x ready...


Tgok tu si kembar tu


Hey...betul2 la


Ni kakak je ready


Suka hati korang la hai....


Mcm2 perangai

At last jd mcm ni...

Raya lebih pada budak2 kan....xde diorg x meriah la raya.. suka time diorang dpt duit raya...
Kelakar betul...kita yg dewasa ni biasa2 je la...
Beria time pagi raya...tghari dh senseng lengan masak org dh ramai serbu kan...
Silap haribulan tukar baju terus...
Raya pertama balik kg abah tghari tu....nanti2 aku up entry.....


13 comments:

  1. alo lo lo, comelnya #gula2hati ni semua... pinky pinky hey hey...pinky pinky hey hey... muahahahaha...kak next year tukar theme colour pulak... ahaksss....

    ReplyDelete
  2. Dah besar takda nak rasa apa sangat dah raya ni. hehe.

    ReplyDelete
  3. tiga-tiga comel...
    tengok gelagat budak-budak pun dah boleh buat hati kita terhibur kan..

    ReplyDelete
  4. nak amik gambar budak2 memang perlu kesabaran..hahaha..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya along
    maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  6. si kembar pun ada baju yang berunsur pink macam kak dania.. comellllll

    ReplyDelete
  7. budak budaklah yang memeriahkan suasana raya :)

    ReplyDelete
  8. shomelll nyerrrr.. Selamat hari raya kak SA ^_^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah