Monday, August 25, 2014

Astro Blackout.....


No wonder xde siaran...Ingat x bayar bil....rupanya ada gangguan...
Ada selected channel je bleh tgok...u know what...aku leh tgok channel 132 which masa tu kuar lagi citer CUN lakonan Remy Ishak...hadap je la even tgh migraine sgt2...
Kali ni aku migraine agak teruk...siap muntah2 lagi...
Satu hal Dania urut kepala...sayang kat mama la tu kan...
Sweet sgt kakak....

14 comments:

  1. Assalamualaikum kak, ingatkan dia potong line astro kami. ahhaha nasib baik, risau gak tiba2 takleh tengok tv. pelik. juga, semua orang kena ehh. hmmm

    ReplyDelete
  2. Tu lah pelik jugak semalam.. hee

    ReplyDelete
  3. Memang semalam ada problem. Kecoh kejap la.

    ReplyDelete
  4. rumah saya x pakai astro. so i know nothing about astro :O

    ReplyDelete
  5. Terkejut gak smlm... Rupanya ada gangguan... Hmm.. Siap terlebih2 byr bil...

    ReplyDelete
  6. ramai yg bising smalam nie.
    tmasuk shark..
    hehe.
    nasib baik ada chanel yg boleh layan.

    teruk jugak migrain akak tue.
    hope arini baik ajer:)

    ReplyDelete
  7. lorrrr semua tempat mmg xde siaran lah smlm eh
    iols tertekan cenel 701 tgh tayang cite 2012
    sekali nk tukar cenel lain dh xboleh
    smpai lah pagi ni xdleh bukak..sekali asben tya..x bayar bil kut
    asben korek sn sini last2 boleh pulak..heran2 hehe

    ReplyDelete
  8. samalah. ingat kene potong. ari ni few channel pon still x boleh bukak

    ReplyDelete
  9. moga moga cepat hilang migrain kak. ^___^

    ReplyDelete
  10. Ptt la hari tue ada sesetengah siaran tak dapat.. ada masalah rupanya.. =D

    ReplyDelete
  11. kebetulan a day before blacout, astruk kol husband soh upgrade byond tp husband takmo, siap ugut tuh kata nak tamatkan perkhimdtan kami la apa, pastu husband kata go on la, bile blackout, terus laju jer saya menuding jari pada husband, hahahahaha, nasib blackout bukan ditamatkan perkhidmatan, jahat tau asteruk nih.. sebab utama kami takmo langgan beyond is kena extra 20 hengget setiap bulan walhal channel; ulang-ulangan sajork.. nak kena minta rebat untuk few hours yang blackout tuh... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. takde astro lak..so tak tahu la pasal ni..apepun take care kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah