Tuesday, August 5, 2014

Kad Raya Blogger


Special thanks la buat adik blogger aku yg agak rapat gak ngan aku...Azlan Strider...terkejut sebab tetiba dispatch hantar kat aku...uik...ingat kad undangan perkahwinan...huhuhu...
Ntah bila la adik aku yang sorang ni nak kawen...ko jangan memilih sgt dik...akak dah lama x makan nasi minyak orang kawen ni....
Apapun tenkiu...tenkiu...tenkiu...aku x tau la 20 orang blogger yang aku hantar tu ada ke tak yang dah dapat kad raya...risau gak if ada yang x dapat....punya la awal aku hantar...x kan x cukup stamp kot...rasanya macam dah terlebih dah tu....ada beberapa orang je yang inform dah dapat kad...ada yang dah balas dah pun...kalau x dapat tu....x tau la aku nak cakap macam mana kan....paling jauh aku hantar ke Sabah nun.....itupun dah sampai dah....x kan yang Semenanjung lambat sangat kan.....

Selamat Hari Raya to Azlan Hasan a.k.a Azlan Strider.....

15 comments:

  1. salam aidilfitri dear
    maaf zahir n batin

    lya dpt sekeping j kad thn ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. i is xdpt satu pun kad raya..sobsss..

    selamat hari raya SA..;D

    ReplyDelete
  3. UNTUNG laaa Lan sayang..hahahaha...

    p/s : kat sally akak ada hntr ke..? xde dapat pun :(

    ReplyDelete
  4. kad raya lagi..bestla kumpul kad raya kan..

    ReplyDelete
  5. best nya. yatie dapat 2 je kad raya. itu pun dari menteri dengan bos. ecewah. gedik sgt menteri. haha.

    ReplyDelete
  6. Sama sama daun keladi kak..hehehee

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Wah wah wah bestnyerrr .......Cantik kad dia ......
    Lya singgah menabung Sony Experia

    ReplyDelete
  8. cantik kad rayanya..betul tu dh rupa kad kawen..

    selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  9. Tahun depan rasa mcam nak hantar kad raya balik la. hehe

    ReplyDelete
  10. kad raya akak xsmp pun kak...ntah pape pjbt pos nih tau...punye dkt pun xsmp

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah